Milan Škrinijar (©AFP)
Milan Škrinijar (©AFP)

Poruka iz Intera: Škrinijar nije na prodaju, ne pregovaramo s Čelsijem oko Kantea

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.09.20. | 22:48

Pjero Auzilio izneo činjenice

Osam dana ostalo je do kraja prelaznog roka, a navijači Intera još nisu načist s tim hoće li biti još dolazaka i odlazaka pre nego što se zaključa kapija pijace. Možda promena bude, ali pristalice Nerazura od večeras znaju dve stvari - niti će Milan Škrinijar biti prodat, niti će Ngolo Kante biti kupljen iz Čelsija.

Bar tako izgleda posle najsvežijih izjava Interovog direktora Pjera Auzilija. On je, naime, objasnio da Inter nema nameru da proda Škrinijara Totenhemu, urpkos interesovanju iz Severnog Londona. Razlog je jasan - odlazak Dijega Godina u Kaljari.

Izabrane vesti

“Totenhem je zaintressovan za Milana Škrinijara. Imali smo sastanak, ali smo ljudima iz Londona rekli da ne želimo da prodajemo Milana posle odlaska Dijega Godina“, rekao je Auzilio.

Ako Škrinijar ne bude išao, to automatski znači da Inter neće moći da kupi Ngola Kantea, inače veliku želju Antonija Kontea. Nerazuri su mogli teoretski da unovče ugovor slovačkog štopera za 60.000.000 evra, što je navodno bila cena s kojom su direktori Intera izašli pred kolege iz Totenhema, kako bi se skupio novac za Kantea, koga Čelsi ceni na 80.000.000 evra. Ali, od tog posla po svemu sudeći neće biti ništa...

“Kante nije na tržištu. On je starter u Čelsiju i mi ne pregovaramo s njima jer u sastavu trenutno imamo osmoricu vezista“, podseća Auzilio

To suštinski znači da bi Inter morao do 5. oktobra prvo da smanji igrački kadar, pa onda da juri Kantea, ali čak i tada pitanje je da li će Francuz otići sa Stamford Bridža.



tagovi

Milan ŠkrinijarNgolo KanteLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara