Komentari na vest

Posle Donarume bi i Čalhanoglu mogao Mocartovim stopama: Juve spremio ponudu i za Turčina, Rajola predložio zamenu Rosonerima

M

Mrkalo

pre gotovo 3 godine

Pisete gluposti,danas sam citao da je Donaruma blizu da prihvati Milanovih 8 miliona,a Hakan neka ide,nek ga i oni cekaju 3 sezone da pocne da igra,ko u Milanu...
k

kole123

pre gotovo 3 godine

Donaruma želi da igra LŠ pa će u Juve, hoće hoće al ma godinu možda. Ostaje on u Milanu 100%.
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

Nek ih nose u paketu Cekaju LS 25 godina jos 25 ce cekati!
G

Gledije

pre gotovo 3 godine

Pa sa ovakvom politikom ce vrlo brzo biti zakucani za cetvrto-peto mesto. Da se razumemo, Calhanoglu je dobar igrac, Ramzi je dobar igrac, Rabio je dobar, svi su oni klasa, ali za Arsenal, Valensiju. . To su igraci da te dovedu do cetvrte pozicije. Koji prave razliku, ali ne mogu da se nose sa igracima na najvisem nivou.

Vladimir Zoric

pre gotovo 3 godine

Aha, znači ponestalo noviteta pa opet ova priča.
M

Mauro

pre gotovo 3 godine

Meni izgleda kao da imaju previše igrača kao Čalhanoglu, ne vjerujem da je ovo istina.
A

Andre99

pre gotovo 3 godine

Biće im lepo u LE
А

Александар

pre gotovo 3 godine

Одлична трансфер политика Јувентуса. Зато чекају на лигу шампиона 25 година.
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

Maldini je izjavio da su pregovori prekinuti sa svim igračima kojima ističu ugovori - dok se ne završi sezona. Da im ne odvlači pažnju svima sa cilja, a to je lš. Što se ispostavlja kao dobra odluka. A vi uporno pišete da su obustavili jer ne mogu da se dogovore. Što ne znači da će ostati obojica, ali ne znači ni da neće, što znači da je tekst prazan a vest nepotrebna, znaće se sve tek na kraju sezone. A i šta će tamo, da igraju LE.
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

pa upravo tako ako udju u LS nece im biti problem da daju chalhanoglu 5mil i donarumi 10. i onda ih prodaju za veliku lovu. jer kad budu igrali LS cena ce im skoci i tekako.