Stadion Brana u Bergenu (©AFP)
Stadion Brana u Bergenu (©AFP)

Posle kažu dosadno u Norveškoj: Napravili žurku dobrodošlice za pojačanja pa orgijali pred kamerama na stadionu

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.08.21. | 14:55

Nestvarne scene u Branu

Standard kao nigde drugde, ali kažu da u Norveškoj život baš i nije preterano zanimljiv. A kad se onda ukaže prilika za zabavu očigledno se nekad i pretera, pa nam skoro pa neverovatna vest stiže iz tamošnjeg Brana. Naime, grupa od 12 fudbalera kluba iz Bergena dospela je u žižu interesovanja nakon što je snimljena kako na stadionu ima seks sa četiri devojke u dvadesetim godinama.

Sve je počelo nevino. Starosedeoci su napravili večeru dobrodošlice za novajlije u timu, verovatno se popilo, pa je nekome pola sata posle ponoći palo na pamet da bi bilo zanimljivo skoknuti do stadiona. Onda je njih nekoliko rešilo da se intimnije podruži s devojkama – uz njihov pristanak tvrdi se – da bi zatim svi tako nagi i verovatno pijani trčali preko terena.

Izabrane vesti

Telefone su još ranije ostavili da se niko ne bi snimao, ali su zaboravili da na stadionu postoje kamere koje su sve zabeležile. Luda žurka je trajala sve do pet ujutru.

Sportski direktor Džimi Najdžel Jakobsen je rekao da je ovakvo ponašanje “neprihvatljivo”, mada nije mogao da kaže kako će klub kazniti pomahnitale fudbalere. Ipak ih je 12, tako da ne bi imao ko da igra ako bi ih klub sve suspendovao, a ne mogu jednom da progledaju kroz prste, a drugog da kazne.

A da sve bude još gore – ako ikako može – Bran je posle 14 kola u Norveškoj poslednji na tabeli sa svega sedam bodova. U nedelju kod kuće igraju sa Sandefjordom.



tagovi

NorveškaNorveška 1Bran

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara