Komentari na vest

Posle Ljajića, sa Bosfora u Pazar sleću Egipćanin i Korejac

Z

ZVONKO Novi Pazar

pre 8 meseci

Neka je Fikret sekretar shvatio napokon da ga agent(veliki obožavaoc vina)celo vreme folira i gleda samo svoj interes u komisijama koje naplaćuje od našeg kluba a dovodi nam drugorazredne istrošene igrače. Nama je Dule agent iz NS više puta poslao igrače a NIKADA nije komisiju naplatio.šš Veliko mu hvala. Mislim da je došao kraj saradnje sa MS.

Delija

pre 8 meseci

Ove godine partizan opet 4-ti 🤣🤣🤣🤣👍
n

navijanje

pre 8 meseci

Bilo bi lepo da se pojavi neko ko ima za plan da obezbedi Evropu i mozda upise cak i neku pobedu u kvalifikacijama, a ne tek da proda dva najbolja igraca kako bi vlasnici bukvalno strpali pare u dzep. No, nazalost, ne verujem da je to Pazar. Adem Ljajic je davno postao bivsi fudbaler. Suma, takodje. Uz sve to, takva pretendeciozna predstavljanja poput sletanje helikoptera na teren, jednostavno, pokazuju da je to jako isforsirano. Da se ne lazemo, Suma nije igrac koji zasluzuje takav "respekt". Bez losih namera, sa zeljom da se nesto desi i promeni u nasem fudbalu, jednostavno smatram da je ovo unapred propali projekat.
P

Pare ae neba

pre 8 meseci

Jedino pojavi takvog kluba iz tvojih snova fale tuđih stotina i stotina miliona evra u kontinuitetu kao što te snove tebi ostvaruje klub za koji navijaš, znači moraš da se zalažeš da i drugi klubovi imaju to finansiranje iz snova.
B

Baške Ratka Mitrovića

pre 8 meseci

Pazar po imenima ima bolji tim od Partizana i zvucnija imena ,mislim da ovaj Pazar Lalatovic moze da odvede u Evropu lagano
A

Aca11

pre 8 meseci

Novi Pazar je ovog leta doveo praktično ceo novi tim i veliki problem će im biti neuhodanost fudbalera. Sa druge strane, problem predstavlja i stalno menjanje trenera od kojih se većina ne zadrži duže od par meseci. Kada govorimo o pojačanjima, veliko je pitanje kako će se većina njih pokazati... Na primer, Suma nije igrao fudbal profesionalo skoro 2 godine, nakon što su ga u Kuvajtu oterali zbog fizičkog nasrtaja na trenera i veliko je pitanje u kakvoj je sada formi, a pritom je jako problematičan. Što se Ljajića tiče, čovek je izgubio motiv za profesionalno bavljenje fudbalom i u Turskoj su ga kritikovali zbog nezalaganja na treninzima, itd. Doveo je NP i južnoafrikanca Ejbrahama, momka koji je godinama igrao u belgijskoj 2. ligi, a proteklih godinu dana nije imao angažman... Slična priča je sa većinom novajlija...
G

GrobarRS

pre 8 meseci

Ako se pokažu vratice se ili suma ili ljajić ili jedan i drugi
k

kažu

pre 8 meseci

evo sve trče.
M

Ma šta kažeš

pre 8 meseci

How yes no.
j

jaaaaaaa

pre 8 meseci

ovo je sve lepo ali treba znati da su prosle godine licencu za izlazak u Evropu dobila samo 5 tima koja suizasla, dakle da je neki drugi klub bio medju 5 ne biigrao evropu a cisto sumnjam da ce se nesto promeniti ove godine
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Dobij je i Voždovac. Zapravo dobili su svi koji su i podneli zahtev za licenciranje. Oni što nisu podneli nisu ne mogu ni da dobiju.
m

markinjos

pre 8 meseci

Ode partizan na sredinu tabele,bice evropa san
S

SezonskaJakarta

pre 8 meseci

Bilo bi to vrlo uzbudljivo prvenstvo, kad bismo mogli, na tren, da zaboravimo kako ne postoji borba za prvo mesto. Više od polovine klubova dovelo je sijaset igrača. I uigravaće ih u hodu, što obećava brojne preokrete. Ili tako skriva pravu prirodu brojnih preokreta.
m

marko rota

pre 8 meseci

Ja sam Zvezdaš i drago mi je da vidim da i neko novi ima veće ambicije, samo tako možemo imati jaku ligu. Većina klubova čak i kad zaradi od prodaje, tipa Čuka, ne ulaže ništa u nove igrače i ne napreduju godinama. Novi Pazar koliko sam ih gledao i bez Sume je igrao dosta dobar fudbal, nesrećno su izgubili par utakmica, sa ovim pojačanjima boriće se oni za Evropu sigurno.
P

Pravi jole

pre 8 meseci

Sta lupetas Cuka ne napreduje, svake godine izbaci igrca i proda za lepe pre, privatni klub koji ne jede drzavne pare vec ima gazdu koj zna da radi.. U ostalom ne bi bio u vrhu tabele svake godine da je tako kao sto kazes
N

Nepravi jole

pre 8 meseci

Pa to je cela poenta ne napreduju.. Svake sezone izbace par igraca prodaju, pare gazdi u dzep a na gradskom stadionu igraju utakmice bez da su dinar ulozili.. Stadion drzavni, klupske prostorije drzavne, trava drzavna, reflektori drzavni... Dakle nisu se makli od drugoligasa
D

Drvo

pre 8 meseci

Svi Koreanci su univerzalni vezisti.
P

Pećko Pivo

pre 8 meseci

Mogu oni da dovedu brdo ozbiljnih igrača ali da se ne lažemo, tamo ozbiljan klub ne može da se napravi. Zbog mentaliteta ljudi koji vode i navijaju za taj klub, zbog ambijenta i još mnogo toga. Sve što se uradi tamo biće kratkog daha...kao i do sada. Menjaju se treneri kao na traci, menjaju se uprave u toku sezone...ne vredi.
С

Сале2323

pre 8 meseci

Боље ће Пазар да представља Србију у Европи, него Чукарички и ТСЦ! Само напред људи, имате добру базу, навијаче, маните се шовинизма потпуно, волите Србију и подржаваће вас много више људи у самој Србији, но што је сад. Би барем имате јасне амбиције, а не ко' ови "приватници" чије газде од Европе и трансфера зидају зграде, улажу у своје компаније и сл.
T

Tarantula

pre 8 meseci

Jok,nego će da se pale na finale lige šampiona!Hahahhahahhah
g

gost1233

pre 8 meseci

Prvo moraju da izboru plasma za evropu :D
K

Kreće juriš

pre 8 meseci

Od kad je u dobro obaveštenim obaveštajno-fudbalskim izvorima procurela vest o istrazi koja se vodi protiv Partizana i Crvene zvezde, njihovom paradržavnom finansiranju koje će ih u konačnici odvesti u 5. ligu i udaljiti od Evrope zabranom od 10 godina, timovi polako stidljivo počinju da se pojačavaju jer će to biti prilika da se osvoje 4 titule poštenim putem, prvi put u istoriji Srbije od 1945. . Hvataju se što bolje startne pozicije za taj dolazeći trenutak slobode, i Pazar izgleda sprema i vitrinu za trofeje da napravi od najkvalitetnijeg fosilizovanog hrasta.
V

VladaBg

pre 8 meseci

Hahaha e jesi saljivdzija. 😂 Cuj ovo paradržavno finansiranje?! Svi klubovi u Srbiji drzavni, a drzava nema pravo po tebi da ih finansira? Normalno da treba da ih finansira, dok su drzavni. Ja bih voleo jos i da finansira i RNIS, RKG, i VOJ isto ravnopravno da imamo atraktivniju i neizvesniju ligu, jer to ce dovesti navijace na tribine.
K

Kreće juriš

pre 8 meseci

Čuj ovog svi državni - a 2 kluba dobijaju milione, a ne svi. Što se ne umiješ hladnom vodom pre nego što toliko lupiš i ostaviš slovne dokaze ludila.
h

halo

pre 8 meseci

Novi Pazar dovodi boljeg štopera od Crvene zvezde, neverovatno stvarno.
X

XD

pre 8 meseci

Ti znaš ko je bolji a do juče nisi čuo ni za jednog. Klasični pljuvač.
k

kako mi je

pre 8 meseci

zao sto ovo nisu uradili jos na pocetku prelaznog roka, da uigraju ekipu i napadnu neko od prva 3 mesta.. suma i ljajic ozbiljni igraci ako se spreme i srede glavu, ako kliknu svi, bije sve redom.. bas bi bila fora da pazar uzme prvi tituli u srbiji osim blizanaca
d

dzuno

pre 8 meseci

Da su Ljajić i Souma iz najboljih delova svoje karijere, NP ne bi bio ni blizu Zvezdi po kvalitetu. Mogli bi možda i da pobede u direktnom duelu, mogli su da uzmu bod i bez njih, ali razlika u kvalitetu je kao između Bayerna i Zvezde, 2-3 solidna igrača to ne menjaju. Neka se NP približi Čukaričkom ili Vojvodini za početak, lako ćemo za titulu..
t

titula u Pazaru

pre 8 meseci

Odmah se vidi da si ozbiljan poznavalac fudbala kada mislis da bi Pazar u ovom sastavu uzeo titulu 😂😂😂 Bravo majstore!
L

Lazzzzzar

pre 8 meseci

Jos Radnicka oba, Krusevac i Vosa da ojacaju i dobra liga. Lucani i IMT ozbiljne ekipe
c

cr24

pre 8 meseci

netrebaju oni da ojačaju, nego trebaju Kruševljani, Novosadjani, Nišlije,... da nabijaju za svoje klubove, a ne za zvezdu i partizan.
S

SvrakaShearer

pre 8 meseci

İ najbitnije treba klubu onog koji lebdi naplatito sve dugove, urusene Robne Kuće BG, AİK Banku... preseliti ih u 5tu ligu, bez prava nastupa u Evropi 10 godina kad izbore. İ to je sigiran oporavak fudbala u Srbiji
v

vroom

pre 8 meseci

Bravo za Novi Pazar, tako se pokazuju ambicije kluba a ne kao Vosa ili Cuka kod kojih je sve na prodaju, cesto i ispod cene.
Z

Zarpa1234

pre 8 meseci

Konacno da i mi imamo neke koristi od ove saradnje sa Fenerom
N

News

pre 8 meseci

Novi Pazar se kocka i resio je da napadne jedno od mesta za Evropu koje moze da donese 7 miliona evra ili vise ako ga izbore. Posto Srbija u od sezone 25/26 nece imati ni jedno zagarantovano mesto u grupnom takmicenju. Mnogo je teze doci do grupnog takmicenja kroz kvalifikacije.
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

Svako sa imalo mozga bi se kockao u ovoj situaciji. Jer koliko god da ulozis, vratice ti se sigurno desetoduplo. TSC i Cukaricki su to ocigledno skontali jos prije par sezona, ali Pazaru svakako ide na ruku to sto se Cukaricki totalno opustio misleci da se niko drugi u Srbiji nece sjetiti da ganja Evropu iduce sezone. Iskreno, drago mi je zbog Pazara. Za razliku od Cukarickog, pa i TSC-a, oni imaju navijacku bazu, a fudbal se valjda igra zbog navijaca, a ne samo zbog kupo-prodaje.
g

gostovicc

pre 8 meseci

Neko pumpa ozbiljan keš u Pazar
Џ

Џими Џими

pre 8 meseci

Такође и у близанце са Топчидерског брда.
V

VladaBg

pre 8 meseci

Neka pumpa pare, to je dobro za nas fudbal
p

patuljasti zlotvor

pre 8 meseci

psz za sirotinju
d

dzuno

pre 8 meseci

Ne znam koliko je ovo ozbiljan budžet - nešto sam skeptičan da su ih ovi igrači koštali puno, tj za ove iz Fenera sam siguran da su manje više bez naknade došli. Ali svakako je super videti neki tim koji ima kakve takve ambicije. A svakako mi je draže videti neki domaći klub sa navijačima (ma koliko bili problematični, kao što su u ostalom i mnogi drugi) nego da vidim kako druga drzava gita svoje ga geopolitičke interese preko kluba koji ne može da privuče ni hiljadu ljudi.
t

turci

pre 8 meseci

to mozda vecina u srbiji ne zna da u turskoj zivi oko 3 ili 4 mil bosnjaka poreklom iz raške oblasti(sandzaka). Oni su u bratskim odnosima sa sampionom turske fenerom i dosta ljudi iz turske finansira fk N.Pazar.(oni kad bi igrali u turskoj ligi imali bi navijaca kao zvezda u Srbiji).
N

Ne znam koliko

pre 8 meseci

U Turskoj ima preko 10 miliona Srba poreklom... Ko god ode u Tursku videce kako nas Turci gledaju kao bracu i da niko drugi na balkanu nema taj iskreni ljudski odnos
v

v1ad

pre 8 meseci

Zanimljivo. Novi Pazar pokazuje dobru ambiciju sa ovim pojacanjima. Suma, Ljajic, Sisoko, ova dvojica. Jedini problem je sto su Suma i Ljajic igrali jako malo u poslednje dve sezone, pitanje je u kakvom su stanju. Ova dvojica su mladi, sumnjam da ce bas biti neki nosioci ali ko zna, mozda eksplodiraju.
N

Novi V

pre 8 meseci

Bravo za NP, mozda i neće biti dobra pojačanja ali imaju bar dobar plan i vrlo brzo ce se isplatiti sa njima ili nekim novim. Nadam se da će izaći u Evropu jer moja Voša sa ovakvom upravom i nakaradnim sportskim sektorom i ne zaslužuje to mesto, nažalost tradicija i veličina kluba ne igraju i ne organizuju klub.