Fajed
Fajed

Posle Ljajića, sa Bosfora u Pazar sleću Egipćanin i Korejac

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.09.23. | 20:04

Dvojac Fenerbahčea na pozajmici kraj Jošanice

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Pazara)

Novi Pazar je pomalo deficitarne pozicije u manevru, odmah iza napadača, napunio zvučnim imenima, najpre Sejdubom Sumom, a u smiraj prelaznog roka u Srbiji i najvećom klupskom transfer atrakcijom ikada - Ademom Ljajićem.

Izabrane vesti

Tu nije kraj. Očigledno da u ambicioznom članu Mozzart Bet Superlige sa obala Jošanice i Raške razmišljaju i o fudbalerima sposobnim da donesu "svežu krv" u poslednjoj i veznoj liniji.

Naredne potencijalne akvizicije, kao i Adem Ljajić, stižu iz Istanbula, ali ne iz Karagumruka, već iz Fenerbahčea. Bratski klub Plavima je ponudio na zajam mladog reprezentativca Egipta Omara Fajeda i nekadašnjeg omladinskog reprezentativca Južne Koreje Žinhoa Žoa.

S obzirom da se prelazni rok kod nas završava sutra u ponoć, administracije dva kluba intenzivno rade na sređivanju neophodne papirologije za dvojicu fudbalera. Želimo ih što pre u našim redovima“, navode u pazarskom superligašu.

Fajed (20) igra na pozicija štopera, a pre Fenerbahčea, u koji je stigao pre mesec dana i sa kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor, nosio je dres egipatskog Al Mokavlona.

Nekih mesec i po pre Fajeda, popularni Fener potpisao je na tri godine takođe 20-godišnjeg univerzalnog vezistu Žoa iz sopstvenog omladinskog pogona, a sa prethodnim stažom u južnokorejskim klubovima Đeonbuku i Daedongu.


tagovi

FK Novi PazarNovi Pazar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara