Kai Haverc (©Reuters)
Kai Haverc (©Reuters)

Posle prvenca za trofej Lige šampiona otela mu se psovka (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.05.21. | 01:31

Čelsijev junak nije mogao da suzdrži emocije i kontroliše rečnik posle velikog uspeha

Načekao se Kai Haverc da upiše prvenac u Ligi šampiona, a učinio je to u najboljem mogućem trenutku. U finalu, za pobedu 1:0.

Mladi Nemac bio je junak Čelsijeve pobede nad Mančester sitijem, pošto je tri minuta pre kraja prvog dela utakmice ostao hladnokrvan i sjajno reagovao na prelepo dodavanje Mejsona Maunta kroz protivničku odbranu. Bio je to prvi gol 21-godišnjeg Haverca u njegovom 12. nastupu u elitnom takmičenju kao igrača Čelsija, a još osam ih ima u dresu Bajer Leverkuzena.

Izabrane vesti

Pokazao je da su ga londonski Plavci pre godinu dana s razlogom platili oko 80.000.000 evra, kada su postavili klupski rekord u plaćenom iznosu za nekog fudbalera. Upravo je ta tema bila povod za pitanje novinara BT Sporta odmah po završetku utakmice.

"Da li se sada osećaš kao da si vratio veliki deo uloženog novca u tvoj transfer", pitao je novinar Des Keli nemačkog fudbalera.

U eforiji zbog trijumfa, Haverc nije bio rači. Odgovorio je baš onako kako se i osećao u tom trenutku.

"Da budem iskren, j**e mi se. Osvojili smo j****u Ligu šampiona", otelo se 21-godišnjem asu Čelsija.

Usledila je potom očekivana, protokolarna izjava.

"Imamo neverovatan tim, zaslužili smo ovo. Načekao sam se da postignem prvi gol. Želeo bih da se zahvalim porodici, roditeljima, bratu, baki i deki", nabrojao je Nemac.

Pored njega je stajao i iskusniji Cezar Aspilikueta, kog je nasmejala psovka saigrača, ali ga je onda i pohvalio.

"Zaslužio je ovaj gol. On je superzvezda, dao nam je Ligu šampiona. On trči kao nenormalan", konstatovao je deset godina stariji Španac.

Sigurno da novinaru BT Sporta nije bilo prijatno kada je njegov sagovornik opsovao pred milionskim auditorijumom, ali u ovakvim situacijama ne bi trebalo kriviti igrače. Uostalom, i pitanje je bilo diskutabilno za takav trenutak...


tagovi

Kai HavercČelsi

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara