Andrade, Natho i Traore (© Star sport)
Andrade, Natho i Traore (© Star sport)

Posledice loših izbora: Partizan ne želi Andradea i Traorea

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.06.23. | 13:44

Traže se brži igrači za poziciju zadnjeg veznog

Klub bez plana. Kako koji trener dođe insistira na pojačanju, direktor mu ispuni želju, a onda na naplatu dođu posledice loših odluka, zbog kojih u celini pati Partizan. Ništa vredno pažnje u tek završenoj sezoni nisu pokazali Patrik Andrade i Hamidu Traore i zato u Humskoj planiraju rastanak sa dvojicom Afrikanaca.

Prvi je angažovan kao želja Ilije Stolice, drugi dok je na klupi sedeo Gordan Petrić, ali kako ni reprezentativac Zelenortskih Ostrva, ni momak iz Malija nisu unapredili igru crno-belih, treći šef stručnog štaba, Igor Duljaj, predložio je da ne budu deo kadra u narednom ciklusu. Taj plan podebljao je utiskom da je Parnom valjku na tom delu terena potrebna brzina, kako bi mogao na odovarajući način da parira rivalima. Ako neko zna da proceni šta je potrebno za poziciju zadnjeg veznog onda je to baš Duljaj, ranije istaknuti reprezentativac, jasnog opredeljenja da bi crno-beli trebalo da se okrenu drugim rešenjima.

Izabrane vesti

Mada, kako ističe Telegraf, put od ideje do realizacije je težak. Partizan želi da se rastane sa igračima angažovanim prošlog leta, mada je pitanje da li oni hoće da idu. Po slovu ugovora ne moraju. Andrade i Traore su „vezani“ do leta 2025, njihovi menadžerima je predloženo da traže novu sredinu, međutim, pitanje je da li negde van Beograda mogu da dobiju uslove kao u Humskoj.

Zato će i Partizan, sva je prilika, biti nešto fleksibilniji u pregovorima. Nije baš da gura dvojicu Afrikanaca ka izlaznim vratima, ali bi najzadovoljniji bio da odu, pa da onda krene u dovođenje zamena. Samo što se čini da na tom planu debelo kasni.


tagovi

FK PartizanPatrik AndradeHamidu Traore

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara