Komentari na vest

Poslednja Sinišina sezona: Bilo je trenutaka kada se ni deci nisam javljao… Ali gledao sam vas i bio sam ponosan

G

Gost Aca

pre oko 1 godinu

Pocivaj u miru Legendo!!!
d

dela a ne reči

pre oko 1 godinu

Ovde se gradi mit o najvećem Srbinu, aksiomu srpstva i svemu što ide uz to. Kao i u većini slučajeva potiskujemo gole činjenice. Ima ona izreka: ne slušaj šta govori već gledaj šta radi A uradio je: oženio Talijanku, odlučio da živi do smrti u Italiji, deca mu ne govore srpski, niti su vezana za Srbiju, ni u tragovima, sahranjen u Rimu prema katoličkim običajima. Sa svojim ogromnim novcem mogao je da živi bilo gde, pa i kod nas. Hejtuje se Đoković koji održava jake veze sa Srbijom, čija deca govore srpski, čija je familija sa nama, koji ulaže deo svog novca ovde, koji nam je doveo ATP turnir 500, uskoro, itd. Kao što napisah, gledam šta radi, a može da priča šta ga je volja. Odmah da kažem, meni ne smeta, u glavi sam građanin sveta, samo sam gledao šta radi. Ovde bi sada neki da preimenuju BG u 'Sinišin grad', karikiram. Laka mu zemlja, gotivan je bio, ali stanite na loptu.

milford

pre oko 1 godinu

Pogodio je slobodan udarac protiv Bajerna pa onda i Augentalera tačno kako treba da lopta uđe u gol za 2:2 a onda je dao penal u Bariju. Sasvim dovoljno.
R

Realno123

pre oko 1 godinu

El grande Miha
G

Gost11111111111

pre oko 1 godinu

ima li gde da se pogleda???
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Moja neostvarena želja da budeš trener Crvene Zvezde. Zauvek će ostati ono MIHAJLOVIĆ U SREDINU. Imao sam tu čast da budem na toj utakmici i prisustvujem istoriji i ako sam imao tek 7, 8 godina Čovek sa karakterom do neba i mudima do zemlje. Počivaj u miru legendo, nikada te nećemo zaboraviti 😭😭😭🙏🙏🙏
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Don Vito Korleone I Sinisa Mihajlovic je sam izjavio da zeli da bude trener Fudbalskog Kluba Crvena Zvezda jednog dana reko je bio sam fudbaler Crvene Zvezde ali bi voleo da jednog dana budem trener Crvene Zvezde ali eto nije mu se ostvarila ta zelja nije mu se dalo.