(©Reuters)
(©Reuters)

Poslednji ples u Rijadu: Mesi još jednom protiv Ronalda

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.11.23. | 17:28

U februaru sledeće godine

Ko ne bi platio da posle svih ovih godina surove dominacije dvojice fudbalskih monstruma još jednom vidi na terenu Lionela Mesija protiv Kristijana Ronalda?

Na tu kartu igraju i Arapi, koji su za februar zakazali Rijad Sizon kup, a na kojem će snage, pored ostalih, odmeriti Mesi protiv Ronalda, odnosno Inter Majami protiv Al Nasr! Naravno da je reklama odmah buknula i to sa porukom: Poslednji ples!

Izabrane vesti

Istina, gotovo identična reklma viđena je i pre godinu dana. Tada je Ronaldo tek došao u Saudijsku Arabiju i odmah je zakazan meč Zvezda Rijada protiv Pari Sen Žermena, u kojem je igrao Mesi. Prijateljsko odmeravanje snaga, više revijalni meč, završen je pobedom francuskog tima sa 5:4, s tim što su se u strelce upisali i Argentinac i Portugalac.

Sada bi trebalo da bude dosta takmičarskiji susret, jer će na turniru igrati i Al Hilal, u kojem su srpski asovi Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić. Nezvanično, duel Al Hilala i Al Nasra bi trebalo da bude prva utakmica turnira.

Inače, Mesi i Ronaldo su 36 puta igrali jedan protiv drugog na takmičarskim mečevima i Argentinac ima bolji rezultat: 16 pobeda naspram 11, koliko je puta slavio Portugalac. Leo je bio i nešto ubojitiji na tim mečevima, postigao je 22 gola, dok je Kristijano jedanput manje bio strelac. 



tagovi

Lionel MesiInter MajamiKristijano RonaldoAl NasrAleksandar MitrovićSergej Milinković SavićAl Hilal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara