Komentari na vest

Postoji ideja za trampu leta

D

Doks

pre oko 1 mesec

Neće Kimih niđe, a ni Barselona nema 20 miliona za njegovu platu. Jedino ima Siti. Ako igde ode ići će kod Gvardiole, kod svog fudbalskog oca.
G

Gaizka

pre oko 1 mesec

Tu platu mu više niko neće dati, a posebno ne Siti jer bi bio najplaćeniji u ekipi, malo iznad De Bruynea i Halanda.
G

Gaizka

pre oko 1 mesec

Džaba se napinjete i pišete, Araujo kapiten neće otići iz Barse.
m

macoo

pre oko 1 mesec

meni nemise dopada obican igrac nije neki poseban lik tako da ako bajern uzme aruho bice toa uzalud transfer bez potreba a kimih da je ostao kao djesni bek bio bi top igrac ovako nista i od njega a pavlovic jos je mlad da kazemo da zameni kimih mada zasada igra vrlo okej ali jos treba da se dokazuje
T

Trifke RSFC

pre oko 1 mesec

Sto ne razmislite da zaposlite ovu ``macu`` za pisanje tekstova? Pravopisno i gramaticki potpuno identicno stvaralastvo kao kod vecine vasih autora.
S

Suludi Milojko

pre oko 1 mesec

Ovakvi tekstovi nemaju blaga veze sa realnošću. Niti Arauho želi u Bayern, a niti bi ga Barcelona prodala, a kamo li trampila za Kimiha. Barcelona kao prvo na tom mestu veznjaka ima perspektivne mlade fudbalere koji nemaju ni čestitih 20 godina, dok Kimih puni 30 uskoro.
H

Henks

pre oko 1 mesec

Pa koji jos igrac ne zeli iz mrtve barselone u veliki bajern koji redovno ponizava i masakrira barselonicu!!
@

@henks

pre oko 1 mesec

Сваки нормалан играч би најрадије од великих клубова играо у Барселони, осим ако није навијач неког другог клуба. Уколико је неутралан узмеш у обзир ово (вероватно најбољи град за живот у Европи, играш за један од највећих 5 светских клубова, млатиш милионе).
c

cccc

pre oko 1 mesec

I jos da Kimih ide za manje para nije realno jedino da mu Bajern isplati u potpunosti tu godinu.
0

020202

pre oko 1 mesec

@Henks bukvalno drugi najbolji Bajernov igrac je nogama i rukama kopao da ode iz Bajerna u Barselonu iako tu prima manje para
0

0202

pre oko 1 mesec

Nema sanse da Arauho ode.Lik svakodnevno daje izjave da je srecan sto je u Barseloni i da ne planira da ide.On im je stub odbrane.To bi bukvalno bilo kao kad bi Liverpul prodao Van Dajka ili Siti Dijasa.
r

rea

pre oko 1 mesec

Znači Kimih izjavi da je srećan u Minhenu, da ima još jače od godinu dana ugovor, da uprava još nije pričala sa njime i to je medijima iz Srbije znak da - ŽELI DA ODE, SKANDAL (FOTO) (VIDEO).