Komentari na vest

Postoji konsenzus oko Late Lata, ali tu je i novi projekat oko Uroša Kabića

N

Nikola1410

pre 9 meseci

Zna li neko sta se desava sa Prucevom i zasto ga nema u rotaciji?
b

bosko2020

pre 9 meseci

Manite se vise i latea i espresa i ostalih.Vidim Dinamo zg juri Freja iz Anytwerpena za2 mil,mnogo bolji i dokazaniji igrac od ove seke perse.ima sigurno boljih igraca i za manje para.A ne drzati i juriti nekoga na silu,tu srece nema
M

Mujagic

pre 9 meseci

Zasto mi niste objavili komentar?????
g

gost gost

pre 9 meseci

Ne treba nam Late Lat. Skup je, velika plata, nećka se, ni sa njim nema garancije da bismo bolje prošli u Evropi, a nek se menjaju Kraso, Olijanka, Mijatović, Kataji...
.

.....

pre 9 meseci

Sto se tice Late Lata. Cekati poslednji dan prelaznog roka i ponuditi mu duplo manju platu od prve ponudjene pa ako hoce nek dodje ako nece nek sedi na tribini Atalantinog stadiona.
p

poredim

pre 9 meseci

Cekajte..mi smo kao narod u fazonu nudim ti ficu,juga za 8 miliona,a daj mi mecku,audi za 3. Za Erakovica i Lekovica trazimo 12,a sve strance 5 njih da uzmemo za 10. To se zove alavo i bezobrazno.
D

Deki888

pre 9 meseci

Olajinka ako se pomeri na krilo onda Mitrović mora na klupu,a on se pokazao kao pun pogodak na svojoj poziciji. Sa druge strane Olajinka nije igrač za klupu,kao ni Kraso,a ni Bukari. Zato razumem odluku Bahara da se pričeka još malo. Ekipa je na pripremama pokazala zavidnu igru,i efikasnost zašto menjati to? Late da dodje mora da igra jer klub kao sto je Zvezda ne može sebi da priušti da do svede igrača i plati 3M a da nije prva opcija za špica.
g

gost89

pre 9 meseci

Vratite Ohija!!!!
p

pdk

pre 9 meseci

Olijanka, Kraso i iz njih Mijatovic i Kabic da stasavaju. U ovom sistemu nam ovaj sto se necka ne treba.
N

Nema potrebe

pre 9 meseci

Za ovu formaciju 3-5-2, na te 2 pozicije gore su nam jednostavno potrebni brzi igraci koji umeju da daju gol, mi ih imamo na pretek, kao sto sam se ja nadao, a kao sto je i Terzic rekao, Katai ce da se preseli na te pozicije, i on tu itekako jeste koristan, upravo kao ta lazna devetka! Kao klasicnog spica imamo Mijatovica, dovesti jos nekog napadaca dobrog i to je to!!!
Y

YayaT

pre 9 meseci

Test ozbiljnosti kluba;nadam se da cemo zaobici euforiju i dovesti igraca koji nam treba;duga he s zona
Ч

Чика

pre 9 meseci

Тешко ми је да повежем Кабића и нападача за лигу шампиона? Одједном сада “пројекат Кабић”. Шта је са Шљивићем, Пруцевим, Мијатовићем, …
t

tata.ateista

pre 9 meseci

31. avgust izvlacenje grupa za Ligu Sampiona, pucicu od muke u kaficu sto nije Partizan na tom mestu.
L

Lazaros

pre 9 meseci

Прошлу сезону је показао квалитет који поседује , а красе га доста фудбалских ствари !! Е сад пошто нешто кочи , а нико не зна тачно шта или ко , клуб треба да се окрене другим решењима , јер не може само са 3 шпица ( 1 је Бонус Мијатовић) да игра на три фронта, било би неозбиљно !!!Мора да се доведе озбиљан шпиц , и како видим везни ( пошто висе Канга и Кангва) !!!
D

DS1989

pre 9 meseci

Ja bas mislim da nam ne treba spic zbog atmosfere Olinjinka, Kraso, Bikari su gore dolazskom spica neko bi morao na klupu pa ti sam reci ko? Imamo varijanta koliko oces da se rotira a deo rotacije su Katai i Mitrovic i sta ces vise od toga?
M

Murat Jakin

pre 9 meseci

Čovek je izrazio želju da igra u jačem prvenstvu. Nikada ne bismo trebali da jurimo igrača kojem smo treća ili četvrta opcija. Uz to davati tri i po miliona evra u nešto što nije sigurno da će se isplatiti je ozbiljna kocka. Imamo bar četiri igrača koji po potrebi mogu igrati najisturenijeg. I ma ko šta mislio, i pored pojačanja koje smo doveli, za mene je Magiko i dalje naš najbolji igrač. Kad već ne može da trči u visokom tempu treba mu dati slobodu na terenu kakvu ima svaki centarfor. I on treba da nam bude prvi napadač.
D

Dosta više spina

pre 9 meseci

On to nigde nije izjavio.
z

zvezda uvek u srcu

pre 9 meseci

Katai nije centarfor.Postaviti ga na to mesto bilo bi lose i po njega i po ekipu.To sto imamo visak igraca na krilnim pozicijama,ne znaci da treba gurati igraca na mesto za koje nema fizicke,a ni druge predispozicije.
č

čerčil

pre 9 meseci

Katai daje 25 golova po sezoni. Više nego što bi davao bilo ko drugi. Da ga stavimo napred možda bi davao i 35
h

halo

pre 9 meseci

Mnogo glupa izjava, pa misliš da smo Krasou recimo bili prva opcija? Čovek nas odjavio na 2 meseca pošto je čekao poziv iz Engleske ili vrha Francuske, a onda kad je video da mu ti isti neće ponuditi ni blizu onoga što traži, onda nas se setio i ne vidim da se mnogi nešto bune. Vaše fantazije na stranu, realnost modernog fudbala je da će igrači u 99.9% situacija ciljati na zapad ako mogu, a ako ne mogu, tu smo onda mi. Jednom u deset godina možda uspemo nekog domaćeg da privolimo na emociju (Ninković, Dragović), ali van toga, pogotovo kod stranaca, nije jednostavno normalno očekivati da smo im mi jedini u glavi. Kad bi i dovodili isključivo takve igrače, završili bi sa startnih 11 Srnića i Gobeljića.
P

Popsi

pre 9 meseci

Neka hvala. Neka propada lagano po pozajmicama.
P

Psovao bi

pre 9 meseci

Ali neće objaviti komentar. Svi ste u nekoj muškoj stvari….želite 3mesto u LŠ i prolazak u EL makar polufinale , a ne želite dobro platiti pravu devetku, dzaba dobra igra ako nema završnice , skoro isto kao i dobra igra bez odbrane . Nije ovom “Mleku” bezveze skočila cena. E sad što je on hteo još povoljnije proći i još više dići cenu to je drugo, sad je neko kao preponosan pa digao nos, ali ko nebi u njegovoj poziciji, zar nije tako slično sada Mitrović postupio prema svime Fulamu…Ajte u p.m.
S

Salamander

pre 9 meseci

Kako napreduje oporavak Kataija? Uvek je lepo dovesti igrača, oni su njega označili kao nekog ko može da se uklopi u stil i sistem rada i to je u redu. Mene više brine što ne znamo sa kim i kad igramo prvu utakmicu u prvenstvu. A tri dana pre te utakmice imamo Fiorentinu.
Z

Zeljko ® ®

pre 9 meseci

Ako budemo igrali kao u Rusiji mozemo da vidimo ko je protivnik kad izadjemo na teren pred utakmicu prvog kola.Svejedno je ko je protivnik kad smo sa onakvom igrom i pristupom Mancester Siti za sve ostale u ligi.
N

Nadam se

pre 9 meseci

Da ovaj neće doći jod nas. Od početka to mislim. Nije za Zvezdu.

Srpski samuraj

pre 9 meseci

Imam utisak da je dovođenje ovog Late Latea veliki zajeb! Daj Bože da me i on i svi demantuju!
R

RealNo1

pre 9 meseci

Одустати од њега, па нек Аталанта види шта ће са њим, ко ће дати толики новац. Окренути се неким другим опцијама, сигурано им и бољих за те паре.
G

Gost emisije

pre 9 meseci

Tako je druže, boljih i malo jeftinijih ima sigurno , greška bi bilo da ovog lika čekaju da dođe i na kraju ako ispali klub šta smo uradili... Sportski pozdrav ...
v

vlada1951

pre 9 meseci

3 miliona nisu nikakve pare u modernom fudbalu... u ozbiljnim transferima, bomusi ako igrač odigra 10 utakmica u sezoni budu veći od toga...
@

@vlada951

pre 9 meseci

3 милиона нису никакве паре за клуб који их има за Звезду су превелике..
C

Comi81

pre 9 meseci

Ovdje je osnovni problem što taj igrač ne vredi ni približno toliko! Činjenica da vas ucjenjuje igrač koji nije ni 6 opcija u Atalanti i kome je vrh karijere 6. klub Švajcarskog prvenstva(nešto tipa Čukarčkog ili Vojvodine) samo nameće rešenje.Poslati ponudu 1 milion eura ako neće srećan put! Za taj novac možemo dovesti 3 puta boljeg špica!
J

Jel

pre 9 meseci

Pa hajde ,dovedi ga
в

всс

pre 9 meseci

Ok су и Кабић и Мојатовић, али далеко су они од нивоа Лиге шампиона. Неопходан нам је прави, класичан шпиц. Красо није шпиц, човек игра иза. Олајинка је крило који је тренутно принудно у шпицу. Треба нам Лате Лат или неко сличан њему, због дубине и брзоне у нападу, а Олајинка може да се помери на крило и да одатле улази унутра јер је веома опасан у 16.
k

klsp

pre 9 meseci

Decko nema zavrsnicu, dzabe mu dubina i brzina. Ne treba.
J

Jel

pre 9 meseci

Nema završnicu ? A jesi gledao gol za Atalantu neki dan ?
M

Marinjo1

pre 9 meseci

Nije problem dovesti spica i resiti potencijalni problem koji potencirate za da neko mora biti na klupi. Late je igrao dobro jednu sezonu i kao takav da se plati 3,5 miliona i jos da nas vozi ovako, nema smisla. Okrenuti taj novac ka nekome dokazanom.
g

gostivarski

pre 9 meseci

hahahah ma daj dal nas stvarno farbate ovako...reci lepo nesposobni smo i to je to
n

ne treba da dođe Late Lat

pre 9 meseci

poslednjih godina odemo na pripreme, odradimo i neke mečeve i onda prodamo 8 igrača???? Ispada da pripreme sprovodimo za druge klubove, a ne za nas. Dosta s tim glupostima. Ovaj indijanac mogao je da je hteo da dođe do početka priprema, nije došao i sad treba uigranu ekipu da razbijamo nekim nepripremljenim i neuigranim indijancem??? Jedan špic, pa sve da je i Salah, ili Mbape ili bilo ko neće značiti ništa u LŠ, ili imamo igrače ili nemamo, jedan igrač nije tim, a može da pokvari mnogo. Ako treba da gubimo u LŠ neka gubimo, ali da igramo kao na pripremama a ovom indijancu lepo poželimo da ode nazad da menja Curbrigena ili nekog sličnog alpskog skijaša.
L

LeoNeo

pre 9 meseci

Naporni ste postali sa Late Latom
D

Dobrodosao

pre 9 meseci

Terza majstore zavrsavaj i DOVODI Late Lata sto pre,nema vise cekanja i neckanja,ne slusaj vise ove abrove sa tvitera i gluposti oko "guzve" u svlacionici i slicne nebuloze,to su price za malu decu,nego dovodite decka sto pre jer LS pocinje uskoro i nema vise vremena za cekanje posto Late Lat treba da se uigra sa ekipom i zato se mora dovesti sto pre!
G

Goss

pre 9 meseci

Igrači se dovode ko na traci a dužni ko grčka biće ovo kao sa ofkom
@

@goss

pre 9 meseci

Samo se ti nadaj i slobodno placi jos glasnije! 🤡
l

lazete cim zinete

pre 9 meseci

osim golmana svi ostali bez obestecenja, iz prosecnih klubova igraci dok vi u kosarci dovodite najskuplje igrace i pored 10 miliona duga...
T

Treba nam Spic

pre 9 meseci

LATE LAT JE BOLJI SPIC OD OLAJINKE ZA 5 KLASA,NEKA OLAJINKA ULAZI SA KLUPE DA GA MENJA I RESENA STVAR,NEMA TU NIKAKVE 'GUZVE' I SLICNO,JER AKO NE DOVEDEMO DOBROG SPICA BICEMO TOPOVSKO MESO U LIGI SAMPIONA!
N

Nddmnddmmd

pre 9 meseci

Druze ja mislim da je obrnuto a i nisu isti tip igraca, tj Olijanka ima sve sto treba Zvezdi i veci o klubova a to su pod jedan timska igra, pod 2 brzina, 3 skok igra, 4 agilnost i presing sve sto ovaj tvoj sebicnjaka pd 1,65 nema
T

Treba nam Spic

pre 9 meseci

LATE LAT JE BOLJI SPIC OD OLAJINKE ZA 5 KLASA,NEKA OLAJINKA ULAZI SA KLUPE DA GA MENJA I RESENA STVAR,NEMA TU NIKAKVE 'GUZVE' I SLICNO,JER AKO NE DOVEDEMO DOBROG SPICA BICEMO TOPOVSKO MESO U LIGI SAMPIONA!
k

koje gluposti...

pre 9 meseci

Zasto se ne dovede na pozajmicu 6 meseci pa onda da moze da se otkupi, zasto je svajcarski klub mogao da ga pozajmi a mi ne mozemo, zasto mi moramo odma da ga kupimo, ima li neko mozak u upravi fkcz, da ne rizikuju?
T

Terzaa

pre 9 meseci

A gde je tu moj deo u pozajmici?
G

Gost1234563

pre 9 meseci

Zato sto je u 3 sezone pre ove ukupno dao 12 golova, a za poslednju sezonu 14. I Atalanta gleda da zaradi. Je l Zenit trebao Erakovica na pozajmicu 6 meseci, pa ako se pokaze da ga kupe? 😂
k

koje gluposti...

pre 9 meseci

Zasto se ne dovede na pozajmicu 6 meseci pa onda da moze da se otkupi, zasto je svajcarski klub mogao da ga pozajmi a mi ne mozemo, zasto mi moramo odma da ga kupimo, ima li neko mozak u upravi fkcz, da ne rizikuju?
S

Salesman

pre 9 meseci

Neka hvala. Imao je sansu i nije hteo. Hvala i dovidjenja. Sad kad je video kako rasturamo, najednom opet kao hoce. Imamo 6 igraca koja pretenduju na dve pozicije napadaca: Kraso, Olajinka, Mijatovic, Lucic, Katai, pa i Bukari u nekim varijantama. I vise nego dosta.
a

aloo upravo

pre 9 meseci

Zasto se ne dovede na pozajmicu 6 meseci pa onda da moze da se otkupi, zasto je svajcarski klub mogao da ga pozajmi a mi ne mozemo, zasto mi moramo odma da ga kupimo, ima li neko mozak u upravi fkcz da ne rizikuju?
a

alo upravo

pre 9 meseci

Zasto se ne dovede na pozajmicu 6 meseci pa onda da moze da se otkupi, zasto je svajcarski klub mogao da ga pozajmi a mi ne mozemo, zasto mi moramo odma da ga kupimo, ima li neko mozak u upravi fkcz da ne rizikuju?
u

uprava alooo

pre 9 meseci

Zasto se ne dovede na pozajmicu 6 meseci pa onda da moze da se otkupi, zasto je svajcarski klub mogao da ga pozajmi a mi ne mozemo, zasto mi moramo odma da ga kupimo, ima li neko mozak u upravi fkcz da ne rizikuju?
D

Dovesti i Late Lata

pre 9 meseci

Zvezda neće napraviti iskorak dok tako bude razmišljala o "gužvi". Zar zauvek treba da imamo 11 kvalitetnih igrača i osrednje igrače na klupi? Obavezno dovesti i Late Lata.
M

Milisavr

pre 9 meseci

Zvezda svake godine dovodi ceo tim i opet uvek nesto ne valja , za ovu Nasu ligu mogu i sa omladincima
t

televizor

pre 9 meseci

Ko je menadzer Kabicu? Znamo, znamo...
B

Bsi

pre 9 meseci

Reci nama koji ne znamo.
П

Пеђа РС

pre 9 meseci

Мислим да је Предраг Ђорђевић, али не видим шта је спорно са њим 😀