Potpuno nestvarno: Sudija u Brazilu urinira nasred terena?! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.03.21. | 03:26

I sve to uoči početka jedne kup utakmice, dok su ga kamere snimale...

Tek što je završeno takmičenje u kupu za prošlu sezonu pre nekoliko dana (Palmeiras osvajač), Brazilci su započeli novo. Prva faza i odmah jedno ozbiljno iznenađenje - četvrtoligaš iz Rio de Žaneira - Boavista, uspela je da eliminiše Gojas, člana Serije B - 3:1 (2:0). Ekipa iz Gojanije prošle sezone ispala je iz elite, ali slovi za jednog od favorita za povratak. Ako je suditi po startu nove sezone neće to biti lagana misija za Gojas.

Boavista je do pobede došla zahvaljujući odličnoj igri u prvom delu meča. U razmaku od samo desetak minuta domaćin je postigao dva gola (Viktor Feižao 19, Majkl Daglas 29) i praktično trasirao put ka pobedi, a ništa manje važan momenat zbio se u 32. minutu, kada je David Duarte promašio penal i propustio šansu da vrati Gojas u igru.

Izabrane vesti

Duarte se donekle iskupio kada je iz igre ipak smanjio na 1:2 (igrao se 66 minut), međutim samo deset minuta kasnije Viktor je rešio je sve dileme - 3:1.

Vredna pomena je i scena sa samog početka utakmice o kojoj bruje brazilski mediji. Naime, kamere su uhvatile glavnog arbitra Denisa da Silvu Ribeira kako urinira na centru terena dok se priprema da da ztnak za početak utakmice?!

Da, da, dobro ste pročitali. A možete i da pogledate:

KUP BRAZIL – 1/64 (JEDAN MEČ)

Četvrtak

Real Brazilja - Amerika RN 0:2 (0:0)

Uberlandija – Luverdense 1:1 (1:1)

San Ralmundo – Kruzeiro 1:1 (1:0)

Petak

Boavista - Gojas 3:1 (2:0)


tagovi

Južna AmerikaKup Brazila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara