Salai (©Reuters)
Salai (©Reuters)

Potvrda i od selektora Mađarske: Atila Salai će u Čelsi

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.12.21. | 01:05

„Mislim da je to gotova stvar“, rekao Rosi

Pre dve godine u Mezokoveđu, a od januara u – Čelsiju. Takav će, po svemu sudeći, biti razvojni put Atile Salaija, momka koji polako postaje komandant odbrane reprezentacije Mađarske.

Priča se već neko vreme da će na zimu preći iz Fenerbahčea, čiji je član od januara ove godine, u redove prvaka Evrope Čelsija. Čak se „zna“ i da će Plavci platiti obeštećenje od skoro 24.000.000 evra. A, isto toliko bi trebalo i da Salai zaradi za šest godina, na koliko će da potpiše ugovor sa engleskim klubom.

Izabrane vesti

Da je ta priča završena potvrdio je suštinski i Marko Rosi, Italijan na klupi reprezentacije Mađarske. U razgvoru sa medijima iz domovine jedno od pitanja je bilo ima li u njegovom timu igrača za Seriju A. Odgovor je glasio:

Teško mi je da izdvojim samo jednog igrača, ali Salai bi mogao da igra. Ali, mislim da će on u Čelsi. Prate ga jaki klubovi iz Španije, međutim, mislim da je njegov prelazak iz Fenerbahčea u Čelsi gotova stvar“, rekao je Rosi.

Atila Salai je sa 17 godina debitovao za Rapid iz Beča, u koji je otišao iz Vašaša kada je imao 14 leta. Posle Rapida nastupao je za Mezokoveđ, a onda za Apolon iz Limasola, gde su ga snimili ljudi iz Fenerbahčea i zimus ga doveli za 2.000.000 evra. Sada će višestruko da profitiraju. 


tagovi

Atila SalaiČelsi

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara