Stevanović (© Reuters)
Stevanović (© Reuters)

Potvrda iz Humske: Prodali smo Stevanovića u Mančester Siti

Vreme čitanja: 1min | sub. 31.10.20. | 13:13

Bez detalja

Lekarski pregledi odrađeni su prošle sedmice, ugovor je potpisan u međuvremenu, sinoć je sa Ostrva stigao papir kojim Englezi potvrđuju da su kupili Filipa Stevanovića, da bi u subotu i Partizan obavesito javnost kako mladi reprezentativac karijeru nastavlja kao član Mančester Sitija.

Iz Humske 1 su se oglasili samo kroz dve rečenice, ne navodeći detalje posla.

Izabrane vesti

Partizan ima zadovoljstvo da objavi da je postignut dogovor o transferu Filipa Stevanovića u Mančester Siti, u zimskom prelaznom roku 2021. Transfer Filipa Stevanovića u jedan od najvećih evropskih klubova predstavlja značajnu potvrdu dobrog i napornog rada svih struktura kluba“, stoji u kratkom saopštenju na sajtu crno-belih.

Podsetimo, Stevanović odlazi u klub sa Etihada za 6.500.000 evra fiksno, a još 2.000.000 kroz bonuse. Ugovor na četiri i po godine postaje važeći u januarskom prelaznom roku i predviđeno je da traje do juna 2025. Za početak će Siti ostaviti talentovanog krilnog vezistu na pozajmici u Humskoj do kraja sezone, a predviđeno je da i naredni takmičarski ciklus (2021/22) provede na kaljenju u jačoj ligi od srpske. Najčešće se pominju holandska i španska.

Filip Stevanović će u Sitiju zarađivati 450.000 evra po sezoni.


tagovi

FK PartizanMančester SitiFilip Stevanović

Obaveštavaj me

FK Partizan
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara