Završena sezona za Ivana Radovanovića

Vreme čitanja: 1min | sre. 19.02.20. | 18:35

Srpskom vezisti stradalo koleno

Vodiće Đenova žestoku borbu za opstanak u Seriji A i ove sezone, ali ovog puta neće moći da joj pomogne Ivan Radovanović. Za srpskog vezistu koji je gotovo celu karijeru izgradio u Italiji, sezona je završena.

Đenova je potvrdila na klupskom sajtu da je Radovanoviću pukao ukršteni ligament u kolenu i da će morati na operaciju. Takva povreda obično zahteva nekih šest meseci mirovanja, tako da je za Ivana tekuća sezona završena.

Izabrane vesti

Povredu je Radovanović zadobio na poslednjoj prvenstvenoj utakmici, protiv Bolonje, koju je Đenova dobila u gostima sa 3:0. Vezista Đenovljana je zamenjen zbog bolova u 75. minutu, a na pregledima je kasnije ustanovljeno o koliko se teškoj povredi radi.

Srpski fudbaler je bio standardni član tima Đenove ove sezone, odigrao je 22 utakmice u prvenstvu i Kupu. Inače, Radovanović je u Italiji od 2007. godine, kada je u Atalantu došao iz Partizana. Do sada je odigrao više od 300 utakmica na Čizmi, a ukupno 281. samo u Seriji A i trebalo bi naredne sezone da preskoči i tu magičnu brojku od 300 mečeva u prvoj italijanskog ligi.

Do sada je Ivan Radovanović, osim Đenove i Atalante, igrao u Italiji i za Pizu, Bolonju, Novaru i Kjevo.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara