(© Star sport)
(© Star sport)

Potvrđeno pisanje Mozzart Sporta: Fajed i Žo u Pazaru

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.09.23. | 10:53

Siniša Dobrašinović dobio još dvojicu kandidata za startnih 11

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Pazara)

Novopazarci su dobili bitku s vremenom. Neposredno pre isteka letnjeg prelaznog roka u Srbiji overene su pozajmice dvojice 20-godišnjaka, koji na Gradski stadion stižu iz Fenerbahčea, a tu će se zadržati do kraja sezone 2023/24.

Izabrane vesti

Kako je Mozzart Sport najavio, konkurenciju za mesto u timu Siniše Dobrašinovića pojačaće član mlade selekcije Egipta Omar Fajed i donedavno omladinski reprezentativac Južne Koreje Žinho Žo.

Fajed je štoper i ima četvorogodišnji ugovor sa Fenerbahčom, u koji je stigao prošlog meseca iz egipatskog Al Mokavlona. Žo je u domovini stasavao u Daedongu i Đeonbuku, a letos se obavezao na trogodišnju vernost istanbulskom velikanu, gde je proveo dobar deo omladinskog staža. Pokriva pozicije u veznom redu, a može da deluje i po desnom boku.   

Pazarci su od renomoranih stručnjaka dobili dobre preporuke za dvojicu mladića, koji će kroz kaljenje na obalama Jošanice i Raške možda lakše do svojih pet minuta u Fenerbahčeu.

Broj stranaca u turskim superligažima i dalje je ograničen na 14, a na terenu se od ove sezone istovremeno može naći i svih 11 internacionalaca.

Klub koji se u prethodnom periodu pojačao Edinom Džekom i Dušanom Tadićem lako je ispunio tu kvotu, pa su mnogi mladi i talentovani igrači ponuđeni drugima na pozajmice. Tako su Fajed i Žo dobili priliku u Novom Pazaru.      


tagovi

FK Novi PazarNovi Pazar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara