Povratak na Marakanu: Čaušić u Zvezdi za 1.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.08.18. | 23:59

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije ponikao na stadionu Rajko Mitić, ali nije zaigrao za seniorski tim

Crvena zvezda je pojačala vezni red poslednjeg dana prelaznog roka. Novi član srpskog šampiona postao je Goran Čaušić, za čiji će transfer iz Arsenala iz Tule crveno-beli izdvojiti 1.000.000 evra. Ruskom klubu će ta suma biti plaćena u dve rate, a Čaušić je potpisao ugovor na tri godine. Transfer je potvrdio i klub u poslednjim minutima prelaznog roka. 

Čaušić će biti još jedan povratnik u crveno-beli tabor. Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije ponikao je na Marakani, sa kojom je potom potpisao profesionalni ugovor, ali nije zaigrao za seniorski tim, već je išao na pozajmicu u Sopot. Potom je prešao u Rad, pa zatim u Eskišehir i Manisu. U Turskoj je stasao kao igrač, a pre Arsenala iz Tule godinu dana je bio član španske Osasune. Iza njega je odlična sezona u Tuli, gde je odigrao 27 mečeva i postigao tri gola.

Izabrane vesti

Čaušić bi trebalo da bude ozbiljna konkurencija Lorencu Ebisiliju, od kojeg se mnogo više očekivalo u dosadašnjem toku leta. Nekadašnji igrač Ajaksa i APOEL-a će sada morati znatno žešće da radi ukoliko misli da zauzme standardno mesto u timu.

Foto: Star Sport


tagovi

Goran Čaušić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara