Komentari na vest

Povučena ručna: Suspendovan postupak protiv Reala, Barse i Juventusa

K

KROJF

pre oko 3 godine

Naravno da je povučena ručna šta ste očekivali da se jedan Čeferin iživljava na REALU JUVENTUSU BARSELONI bilo je malo više naivno.Prošli put kad je bila aktuelna priča napisah da će ovaj iz dežele da podvije rep pre ili kasnije brdo minusa nalupaše.Moraće da se pregovara sa takvim klubovima to je jasno i u nekoj formi ćemo dobiti SUPER LIGU koja će se zvati recimo PAJA PATAK liga i onda će čeferin da kaže POBEDA UEFA NEMA SUPER LIGE dogovorili smo PAJA PATAK ligu spasili smo fudbal.SPORTSKI POZDRAV
1

1902

pre oko 3 godine

Svaka cast na komentaru.I meni du lupali minuse kada sam napisao da Real,barcelona i juventus nisi klubov iz nase lige pa da ih mogu kaznjavat.E sad slovenac podvij rep i suti ehehehehehehehe
Ž

Žan Pol Gotje

pre oko 3 godine

Ali će zato da oštre k... na Ventspilsu i sličnoj boraniji,Juventus je Fijat odnosno Italija,Barselona državni projekat a Real državni projekat i već 30 godina najveći perač južnoameričkog kokainskog novca,bukvalno su milijarde Kali,Medeljinskog,Gulf,Sineloa kartela prošle kroz realove građevinske firme i investicione fondove a svoj deo je uzela i UEFA MAFIA,pitanje je samo koliko je miliona završilo u džepovima Čeferina i njemu sličnih.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Oooo da. Pa nisu ta tri kluba neka boranija da mozes sa njima kao sa ostatkom Evrope. Ni pojedinacno im ne mogu nista jer su mocni , a kad se udruze moze UEFA da im se sagne..
H

Hranislav

pre oko 3 godine

I na kraju ce da se ispostavi da je tacno sto pricaju ona tri gmaza, a to je da im UEFA ne moze nista.
1

1902

pre oko 3 godine

Pa sta si mislio???? Hahahahahahahahaha
D

D.Andjus

pre oko 3 godine

Hahahahahah e narode,narode,kad ces shvatiti da si mali i nebitan,kad sam pisao ovde da ne postoje sanse da Barselona,Real i drustvo ne igraju LS zbog kazni,jer su mnogo uticajni kao timovi a i imaju jake ljude na celnim pozicijama,lupali ste minuse i pricali kako ce biti velikih kazni a zapravo platice po 5 milki(sto je za njih smijesno) i bice sve u redu. Shvatite vec jednom da zivimo u vremenu gde ovi sto su mnogo bogati,jaki,uticajni itd mogu da rade sta oce i da za njih ne vaze zakoni kao za obicne smrtnike ili u ovom slucaju za manje timove,kako u zivotu tako i u sportu,dovidjenja,prijatno.
S

Sprdnja

pre oko 3 godine

Us**li se, nista novo. Malo sta je Uefa bolja od superligasa