Foto: AFP
Foto: AFP

Poznat 42. putnik u MOZZARTOVOM AVIONU za Katar: Bez iksa nema tiketa

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.05.22. | 13:16

Škoti iz penala u 87. minutu doneli radost

Još jedno od 122 mesta u MOZZARTOVOM AVIONU za Katar je rezervisano, a 42. putnik na Svetsko prvenstvo i utakmicu Srbije protiv Brazila je Srećko Bojičić iz Loznice.

Šest parova, uz kvotu 808,09, bilo je dovoljno da uz isplatu više od 40.000 dinara ovaj igrač osvoji i put na planetarnu smotru krajem godine.

Izabrane vesti

Niz pogodaka počeo je teniskim tipom, nastavio se pogotkom ishoda utakmice plej-ofa treće lige Turske, a usledila su tačna predviđanja pobede Vejlea, remija Odensea i Viborga, kao i Kvins Parka i Erdrioniansa, dok je šlag na tortu bio trijumf Totenhema nad Arsenalom.

"Nema tiketa bez iksa. To je moje pravilo koje je ovaj dobitak potvrdio", počeo je rezgovor za Mozzart Sport Srećko i nastavio: "Prethodne nedelje ispustio sam kartu za Katar zbog Real Sosijedada koji je poražen od Levantea. Iz tog razloga ih ovog vikenda nisam stavio na tiket. Škoti su došli u 87. minutu golom iz penala. Totenhem i Arsenal, poslednji par na tiketu, u derbiju su igrali za važne bodove u borbi za Ligu šampiona, ali se ispostavilo da je bilo manje neizvesnosti nego što se očekivalo".

Putnici na Svetsko prvenstvo u Katar imaće priliku da prisustvuju susretu Orlova i Brazila, a pobednik 42. dana istakao je zadovoljstvo zbog toga.

"Ciljano sam jurio najveću kvotu. Radujem se putu za Katar, jee mi valiko zadovoljstvo predstavlja da putujem i pratim utakmice. Između ostalog, putovao sam u Madrid na utakicu Reala i Partizana u Ligi šampiona", kazao je Srećko.

Da bi se učestvovalo u takmičenju naše kompanije koje donosi mesto u MOZZARTOVOM AVIONU ZA KATAR, potrebno je uplatiti najmanje 50 dinara na tiket. Najbolji svakog dana obezbeđuje mesto u avionu, samim tim i na stadionu Lusail u Dohi, gde će se 24. novembra igrati prvi meč Grupe G, Srbija – Brazil.

Posle dugo vremena reprezentacija Srbije ima tim koji može da dogura daleko, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg useha u istoriji srpskog fudbala. Svaki dan takmičenja biće prilika za osvajanje, a nagrada je PUT I KARTA ZA MEČ REPREZENTACIJE SRBIJE na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

Takmičenje se održava u dve etape u periodima od 1. 4. do 31. 5.2022. i od 1. 9. do 31. 10. 2022. Tu je još dovoljno prilika da bukirate svoje mesto u Mozzart avionu. SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35.

Konkurencija će biti ogromna, ali u MOZZART AVIONU ima dovoljno mesta za sve. Već danas na talonu je još jedno mesto.


tagovi

Katar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara