Poznat plan Zvezdinih priprema: Baza u Austriji, generalka protiv Olića i moskovskog CSKA

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.05.21. | 11:20

Na crti i bečka Austrija

Ostalo je još finale Kupa, zakazano za naredni utorak. Pokušaće igrači Crvene zvezde da donesu na Marakanu duplu krunu, prvu posle 14 godina. Posle toga ekipu Dejana Stankovića očekuje dugačak odmor, posebno ako kvalifikacije za Ligu šampiona krenu iz drugog kola. Termini tih mečeva su 20. i 21. jul, a u Ljutice Bogdana napravili su plan priprema kao da će biti oslobođeni obaveza u preliminarnom kolu za elitno takmičenje.

Za tako nešto biće im potrebno da Čelsi sezonu završi među četiri tima u Premijer Ligi, ili da Mančester Siti bude bolji od Plavaca u finalu Lige šampiona.

Izabrane vesti

U slučaju da se ispuni jedan od tih uslova, igrači Crvene zvezde će se u Beogradu okupiti 22. juna. Za taj i naredni dan zakazana su testiranja i medicinski pregledi. Glavni deo priprema biće obavljen u Austriji.

Ekspedicija Crvene zvezde se vraća u zemlju, u kojoj je hvatala zalet za prethodna dva učešća u Ligi šampiona pod vođstvom Vladana Milojevića. Tada su se crveno-beli pripremali u Vindišgarstenu, dok će sada domaćin biti vazdušna banja između Beča i Graca.

Poznato je da će Crvena zvezda u Austriji odigrati četiri meča do 9. jula, za kada je zakazan povratak u Beogradu. Prvo će na crtu ekipi Dejana Stankovića stati jedan od austrijskih drugoligaša, ujedno biće to i najmanja atraktivna provera.

Crvena zvezda traži još jednog rivala, dok će treći susret biti odigran protiv bečćke Austrije. Reč je o timu koji nije uspeo da se domogne plej-ofa tamošnjeg prvenstva. Osnovni deo sezone završio je na osmom mestu sa 25 osvojenih bodova.

Crvena zvezda će imati vrlo jaku generalnu probu. Tim Dejana Stankovića 7. ili 8.jula trebalo bi da odmeri snage sa jednim od najvećih ruskih klubova moskovskim CSKA. Armejci iza sebe imaju razočaravajuću sezonu. Prvenstvo su završili na šestoj poziciji i čeka ih velika rekonstrukcija tima. Velika očekivanja u Moskvi imaju od nekadašnjeg reprezentativca Hrvatske i legende tog kluba Ivice Olića.

Crvena zvezda bi iz Austrije trebalo da se vrati 9.jula.


tagovi

Dejan StankovićIvica Olić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara