Komentari na vest

Poznat Zvezdin raspored na međunarodnom turniru u Sankt Peterburgu, sve utakmice pokrivene TV prenosima

P

Pedaaa

pre 11 meseci

E ovo sam cekao. Molim za objavu. Nisam zavidan nimalo, ali ovo pišem zato što sam tri puta video komentare u kojima kažu da bi Zvezda sigurno igrala finale Lige konferencije ili bi je čak i osvojila. Ti komentari su bili podrzani od većine. Evo ovde imate tri prosečna kluba sa iskustvom igranja u Evropi, znači kao neka Liga konferencija. Pobedite li sve, osvajate trofej i pehar. Hajde da vidimo dal bi Zvezda stvarno bila tako superiorna. Ako osvojite ovo, sav respekt imate od mene i to znaci da ste stvarno konkurentni u Evropi.
h

hmmmmmm

pre 11 meseci

Ti si fudbalski Marin Sedlaček????
j

jooj!!!

pre 11 meseci

Da,Zenit i Fener su sigurno rang LK!Ne lupaj molim te!
P

Pedaaa

pre 11 meseci

Znao sam da ćete da skačete u napad a uopšte mi svađa nije cilj. Jeste da navijam za Partizan koji je propao i koji se gasi, ali nisam ovde provokator. Druže, nego šta su Zenit i Fener nego rang LK. Zenit par godina ne igra Evropu i zbog toga je pao na rang LK a Fener nije šampion u svojoj državi i igra upravo kvalifikacije za LK ove godine. Da sam navijač Zvezde, po meni bi bio neuspeh ako se ovaj turnir ne osvoji.
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Ja odavno nesto besmislenije nisam procitao. Prvo, Fener i Zenit su daleko iznad nivoa LK, jaci od 3/4 ekipa ako ne i vise. Drugo, ovo je PRIPREMNI turnir. Cilj je da se igraju utakmice, da se probaju neke takticke stvari, razigraju i provere igraci, a ne da se zapinje i osvaja titula pripremnog turnira, niko to ne igra na 100% kao kad bi se igrao plej of LK. Niko nije lud da rizikuje povrede da bi nekom Grobaru dokazao da li moze da osvoji LK. A matematika je jasna, kad ste vi sa povoljnim zrebom stizali do osmine finala, Zvezda bi realno sa takvim zrebom igrala cetvrtfinale ili mozda i polufinale. Tesko da bi osvojila, ali makar bismo mogli da se nadamo.
l

lol12

pre 11 meseci

Sve o tvom fudbalskom znanju govori to sto nesto meris na osnovu prijateljskih utakmica gde ce se davati sansa manje-vise svim igracim a ne najboljih 11 plus 2-3 igraca da osveze u 70-om minutu.
j

jaser Arafat

pre 11 meseci

znači protiv Nefčija u pola 7 na pomoćnom terenu????
N

Nele 007

pre 11 meseci

Do tada uprava Zvezde mora da ima kopletan tim...sto pre dovesti pojacanja..na Zlatiboru da se odrade ozbiljno pripreme. A na turniru da se uzva,baju takticke finese..Moramo da spremimo tim za LS . Ocekujemo ISKORAK...Ajmo Terzo imas priliku da se iskupis za sve.
a

auuuuuuuu

pre 11 meseci

Ti inače ovako razmišljaš i komuniciraš????
A

Anonimna dojava

pre 11 meseci

@auuuu Ocekuje skockan i uigran tim koji ce napraviti ISKORAK kao i svako normalan, a reci ti nama na koji nacin ti komuniciras i razmisljas ?