Pehar Lige šampiona (©Reuters)
Pehar Lige šampiona (©Reuters)

Poznato 15 učesnika nokaut faze Lige šampiona, čeka se još Atalanta ili Viljareal

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.12.21. | 00:43

Bilo da prođe italijanski ili španski tim, biće svrstan među nepovlašćene

Utakmice odigrane u sredu dale su odgovor na pitanje ko će se na proleće takmičiti u nokaut fazi Lige šampiona. Podeljeno je 15 od 16 ulaznica za osminu finala elitnog takmičenja, a poslednji mesto popuniće Atalanta ili Viljareal.

Spisak svih učesnika nokaut fazue Lige šampiona biće poznat sutra, kada se odigra utakmica u Bergamu, koja je otkazana zbog vremenskih neprilika. Malo snega sprečilo je odigravanje meča između Atalante i Viljareala, pa će se italijanski i španski tium u četvrtak od 19.00 boriti za poslednju vizu.

Izabrane vesti

Svi engleski timovi prošli su u eliminacionu fazu, a Italija i Španija će u zavisnosti od ishoda sutrašnjeg meča imati ili tri ili dve ekipeu nakaut fazi. Francuzi i Portugalci “daju” po dva tima, a Nemačka, Holandija i Austrija jedan.

NOSIOCI:

Bajern

Ajaks

Liverpul

Real Madrid

Juventus

Mančester Siti

Mančester Junajted

Lil 

NENOSIOCI:

Pari Sen Žermen

Čelsi

Inter

Atletiko Madrid

Benfika

Sporting

Salcburg

Atalanta/Viljareal 

Ekipe koje evropsku odiseju nastavljaju u Ligi Evropes u Lajpcig, Porto, Borusija Dortmund, Šerif, Barselona, Sevilja i Zenit, dok su Klub Brić, Milan, Bešiktaš, Šahtjor, Dinamo Kijev, Jang Bojs, Volfzburg i Malme završili sa nastupima na međunarondoj sceni ove sezone.

Žreb za osminu finala Lige šampiona održaće se u ponedeljak sa početkom u 12.00, a najbolji timovi Starog kontinenta ponovo će ukrstiti koplja sredinom februara (prvi meč eliminacione faze Lige šampiona odigraće se 15. fevruara).


tagovi

AjaksČelsiAtletiko MadridBajern MinhenBenfikaInterJuventusLiverpulLilMančester JunajtedMančester SitiPari Sen ŽermenReal MadridRed Bul SalcburgSporting LisabonLiga šampiona

Obaveštavaj me

Real Madrid
Man. Junajted
Man. Siti
Čelsi
Inter
Juventus
Liverpul
PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara