(©Starsport)
(©Starsport)

Pravi trenutak za podršku: Na tribinama uz Orlove bar 30.000 navijača

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.10.23. | 11:36

Ulaznice i dalje u prodaji

Navijači reprezentacije Srbije su prepoznali važnost trenutka, pa i pored slabijih rezultata Orlova u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, rešili su da ih večeras podrže (20.45).

Pomoć navijača je preko potrebna srpskim fudbalerima u utakmici odluke protiv Crne Gore za plasman na EP, a kako stvari stoje, podrška neće izostati. Prema poslednjim informacijama iz Fudbalskog saveza Srbije, do jutros je prodato oko 30.000 ulaznica za meč sa Sokolovima, a očekuje se da taj broj tokom dana, pa i pred samu utakmicu dodatno skoči.

Izabrane vesti

U prevodu, biće Marakana vrlo dobro popunjena večeras, a imaće u takozvanom „kavezu“ podršku i reprezentacija Crne Gore, kao što je imala i Srbija u Podgorici.

Deluje da su se navijači malo uželeli da bodre reprezentaciju, pošto zbog kazne nisu mogli na stadion protiv Mađara u Beogradu, a verovatno se probudio i inat, da se Orlovi podrže sada kada je najteže. Ipak je svima želja da sledećeg leta kada se bude igralo Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, među 24 zemlje učesnice bude i Srbija. Posle 24 godine. Odnosno, prvi put pod tim imenom.


tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeKvalifikacije za Euro 2024Fudbalski savez Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara