Komentari na vest

Prazni tribine i puni mreže do vrha: Arsenal uteruje strah u kosti svima u Premijer ligi (VIDEO)

M

Mislim da je malo preterano

pre oko 2 meseca

Aj razumem novonarski narativ i potrebu da ljudi čitaju portal, ali da se posle svake tekme dodeljuje šampionska titula svakom timu od ova tri na vrhu tabele, to mi je nejasno, a malo i smešno. Arsenal gazi redom, to je to, šampioni. Liverpul da gol duboko u nadoknadi, to je to, "monster mentality", City otkine Luton i Junajted, nema šta, upalila se mašinerija, vratili se svi bitni igrači... Čekajte ljudi, ima još da se igra, videćemo, opustite se i gledajte fudbal :)
A

Aleksejko

pre oko 2 meseca

Dobar dan na navijaci Celsija i Totenhema bato ili Junajtedaaaa. Pa realno sta da cekaju, pisu istinu jedan od te trojke ce biti prvak. A tebi se ocigledno ne svidja,imamo najzanimljiviju trku zadnjih ko zna koliko godina i oni treba da cekaju i da ne pisu nista. Ono Liverpul Siti je bio udvoje, e ovo je vec cepanje i svako ima pravo da se nada. Iskreno se nadam da ce se u zadnjem kolu odluciti titula, jer u igri ova tri tima treba uzivati do kraja, a kome se ne svidja ne mora da gleda. Vrvt si se zeznuo i uzeo paket sa sportskim kanalima a tvoji lagano kaskaju 20 bodova 👍
@

@ Aleksejko

pre oko 2 meseca

Zanimljivo, a šta je u mojoj poruci tebe trigerovalo da se osetiš prozvanim? :) Najviše pratim Siti ako se već pitaš, a imam i Arenu i Sport Klub ne pitaj kako ;)
N

Neksaaa95

pre oko 2 meseca

Fasciniraju me ovi fanovi Sitija i Liverpula. Kad oni gaze i daju svima redom po 5, 6 komada onda su oni premocni, a kad Arsenal ili neko drugi onda treba super liga, jao sramotni Sefild, itd itd ... Arsenal nije pokidao samo Šefild, a drugo napravili su sjajan tim i hemiju među igračima.
J

Jeski

pre oko 2 meseca

Ovo bi mogla biti prva sezona u istoriji PL da tri tima imaju preko 85 bodova. Tome je doprinela i nikad neravnopravnija liga i skroz abnormalna situacija da su u ligu ušla 3 tima koja sada ne bi mogla biti ni u vrhu Čempionšipa, a 3 tima koja su ispala, su 3 puta jača od ovih koji su ušli.
G

Gaizka

pre oko 2 meseca

To je ta jaka premijer liga gde svak svakome uzima bodove. Čekamo po 2-3 meseca da se Siti, Arsenal i Liverpul okliznu negde.. Idu sve tri ekipe na 90 bodova.
M

Mighty King

pre oko 2 meseca

Neka je i tako, ali gde još imaš takve 3 ekipe? Nije to šetnja jedne. U PL se do dolaska Sitija titula uzimala s 81 - 86 bodova. Siti je to podigao na 90+.
F

FM

pre oko 2 meseca

Nesrecni Liverpul sa 98 i 96 nije uzimao titule.
A

Artur2

pre oko 2 meseca

Najveca sramota je sto igraci sefilda imaju milionske ugovore,sto bolje i kvalitetnije ekipe u spaniji,italiji nmg priustit svojim igracima..kvalitet fudbala je katastrofa,a kad se sagleda sve najgori je u engleskoj..jer te ekipe kad udju u premier ligu uzmy 200mil eyra..nadam se nekoj super ligi jer fudbal sam vikendom gledao po 15sati,sad pogledam 2utakmice..nekad sam jedva cekao ligu sampiona sad mi se gadi pomisao na nju,prije aprila nemaju zanimljivog meca..tragedija
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Odavno nisam video lošiju ekipu u PL od Šefild Junajteda. Svi ih ponižavaju. Ubedjen sam da bi i Zvezda i Partizan bolje prošli od njih da igraju u PL.
L

LFCfan

pre oko 2 meseca

Čestitam Arsenalovcima, nema šta. U strasnoj su formi. Ovakvu efikasnost iz kola u kolo ne pamtim. Opasna kandidatura za šampiona.
C

Come On Arsenal

pre oko 2 meseca

Definitno Šefild svojim (ne)kvalitetom, ne pripada Premier ligi, ali to ni jedne sekunde ne umanjuje, perfektnu igru Arsenala. Utakmicu nema potrebe ni komentarisati, jer je rutinski odrađen posao i svu snagu i pamet treba okrenuti ka Brentfordu, koji mora sigurno pasti u subotu na Emiratima i da se u nedelju pogleda duel Liverpula i Sitija, gde bi nerešeno, bilo idealno za Arsenal, jer bi u sledećem kolu, Siti ponovo igrao sa prvoplasiranim za ostanak u trci za titulu. Vidim da se i dalje ne veruje ovom Arsenalu i da je i Brajton zabio 5 komada Šefildu i da će ih Siti sigurno pobediti, da neće proći Porto i bla, bla, bla a šta ćemo, ako Arsenal dobije Siti i ako razvali Porta, što su realne stvari, po svemu viđenom od početka ove godine?! Arsenal igra najbolji fudbal u Evropi, najbolji je napad i odbrana u Premier ligi, da je to slučaj sa npr. Sitijem ili Liverpulaom "objektivni" komentatorima bi im već dodelili titulu.
P

Pape

pre oko 2 meseca

Ovakve utakmice samo podgrijavaju teorije i potrebu za nekom Super Ligom. PL ne bi smjela imati više od 18 klubova. Dvije promocije iz Čempoonšipa i dvije ekipe koje ispadaju iz PL. To bi garantovalo puno bolji kvalitet svih utakmica. Svake godine, posljednje 2, 3, 4 ekipe na tabeli drastično kaskaju za ostatkom lige. Kome je do i ko je ikada sjeo da gleda neki Šefild - Burnli ili Luton - Šefild?
I

Ih..

pre oko 2 meseca

Ako najgoru situaciju gledas, da mecevi u donjem domu (recimo 6 najgorih ekipa) medjusobom nisu gledljivi, i da najgore 3 ekipe nemaju bas nikakve sanse protiv, pa da kazemo top 5 timova (mada mislim da su samo Arsenal, Siti i Liverpul nedodirljivi) to je 60 od 380 utakmica, a sa tim najgorim timovima opet dobijes 60 gledljivih utakmica protiv timova iz sredine. Ni sa finansijske ni sa sportske strane nema smisla izbaciti ih. Ako ti se bas ne gledaju, ti ih ne gledaj, ima ko hoce.. Sto se Evropske Superlige tice, to bi unistilo fudbal u ostatku Evrope a ljudima mi opet postalo dosadno da gledaju iste timove svake godine, tako da ne podrzavam komentar! Al razumem da ga je tolika razlika u kvalitetu na ovoj utakmici izazvala. Pozdrav..
H

Hammers Srbija

pre oko 2 meseca

Ako PL treba da ima 18 ekipa, sve druge lige ne bi smele da imaju preko 10.
K

Kazablanka

pre oko 2 meseca

Ma nemoguce da poslednjeplasirane ekipe kaskaju za ostatkom lige...
N

Neksaaa95

pre oko 2 meseca

A kad Siti i Liverpul napune mreže do kraja, onda su PREMOĆNI a kad Arsenal napuni mreže jer je stvorio odličan tim, hemiju onda je sramota i treba super liga ... aj palite bre strucnjaci
d

dadobob

pre oko 2 meseca

Mene samo zanima koliko je to gora bila ekipa Derbija iz 07./08. Strahota na šta liče, toliko su loši da je kladionica Paddy Power već isplatila da ispadaju... Primiti 5 komada 4 utakmice doma zaredom je antirekord koji se dugo neće srušiti, epska sramota od ekipe. Atomski Arsenal, poigravali su se s ovim poluamaterima, ne znam kako da ih drukčije nazovem. Briljantno odigrano danas, samo da Martinelliju nije ništa ozbiljnije...
s

sergoxy

pre oko 2 meseca

Hvala im što nisu napali rekord. Od juče čekam na njih 2&2-6 i rekoh opet padam na 1 utakmicu. Kad sad pustim i olalaaa...Do nekog sledećeg puta i ja malo da uživam u ovom osećaju. Sportski pozdrav...
A

Alfredo

pre oko 2 meseca

Arsenal oduvek igra najlepši fudbal na ostrvu. Ove sezone osvajamo tripletu. Komjuniti šild je tu, čeka se Premijer liga i kao šlag na tortu, Liga šampiona. COYG!
P

Piši

pre oko 2 meseca

Propalo!
d

d.o.o.

pre oko 2 meseca

chill out bro
T

Tridesetpetimax

pre oko 2 meseca

Ovi počevši od Januara svima izuzev Porta isprazniše tribine u tridesetom minutu.
B

Bunt

pre oko 2 meseca

Rekoh lepo pre meča da će ih Arsenal pocepati i da je ovo nova kanonada u najavi.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Najbolji napad i najbolja odbrana engleske ! Neka se spremi brentford pa da u miru gledamo siti liverpul
F

FM

pre oko 2 meseca

I doci ce na noge Sitiju i tu se zavrsava njihov napad na titulu.
R

Rrrr

pre oko 2 meseca

Pa nisam bas siguran ali videcemo Arsenal je bas opasan. Siti je individualno jaci ali Arsenal na terenu dosta bolje izgleda.
N

Noćna mora

pre oko 2 meseca

Ma, daće oni i Sitiju 4 u prvih pola sata!
H

Hhhhh

pre oko 2 meseca

Stvarno je Arsenal u dobroj formi u novoj godini su dobili svih sedam meceva postigli 31 pogodak i primili samo 3 a realno da ovim mecevima su mogli mreze protivnika jos vise da napune.
c

cisti fudbal66

pre oko 2 meseca

E vala ga igraju za sve pare,eto ih za vikend na prvom ili drugom mjestu..
H

Haxer

pre oko 2 meseca

Nakon ovakve sezone, Sefildu zabraniti minimalno tri godine povratak u Premijer ligu, pa makar i sledece sezone bili prvi u Champioshipu..Ovo je prosto blamanto, kao neka kup utakmica protiv nizeligasa i to po ko zna koji put vec..
v

voxi

pre oko 2 meseca

arsenal u najboljoj formi neka nastave samo tako pa sta bude.
r

ricmi tarmi

pre oko 2 meseca

pa Sefildu je Brajton dao pet komada na istom stadionu pre dve nedelje.
V

Vldblk9a

pre oko 2 meseca

Dala im je i vila i opet brajton u kupu, ali je siti npr jedva dobio 2:1 i to golom u 88 minutu, totenhem sa igracem vise jedva dobio u zaustavnom, siti kuci dobio 2:0, liverpool 2:0, junajted 2:1... Sad mi nije jasno kada im da 5 komada ko hoce kako ovi nisu dali.?
O

Ogi1410

pre oko 2 meseca

5 različit strijelac i autogol, mnogo su moćni i jedva cekam Porto u revanšu, bice nesto slično :)), od njih zavisi Premier liga, ako nastave ovako i ako se ne desi sličan pad, mogu da se nadaju tituli, plus sto svaku dobiju skroz zasluzenu i nema nekih provlacenja kao Liverpul prošlo i Siri pretproslo kolo, COYG
B

BeniMcCarthy

pre oko 2 meseca

Porto nije Šefild. Polako.
P

Porto

pre oko 2 meseca

je Benfiki za vikend dao 5 komada, a Benfika je ipak malo jača nego Šefild
g

goat24

pre oko 2 meseca

I sto je najjače nemaju napadača.
g

gost123546

pre oko 2 meseca

Problem je sto ce arsenal da se oklizne recimo kuci sa evertonom, bormutom. Oni najlepsi fudbal igraju u ovom periodu i onda kada treba da dobiju pogubice konce. Tako su prosle sezone izgubili titulu
B

BOMBO KLAT

pre oko 2 meseca

Pa nece valjda opet.... ne bi trebalo.
V

Vldblk9a

pre oko 2 meseca

Izgubili du titulu zbog 9 ukradenih bodova, zbog povreda salibe pa partija pa zezusa, par utakmica u zavrsnici igrali bez beka, obzirom da im je klupa bila ocajna jednostavno nisu mogli vise.
S

Simicmacan

pre oko 2 meseca

Mislim da grešiš u poređenju prošle i ove sezone. Vidi se koliko Saliba znači odbrani, i koliko je trojac Rajs-Žoržinjo-Odegard podigao nivo srednjeg reda u odnosu na prošlu sezonu. A čak i Haverc deluje pismeno iako nemamo pojma sta on tačno igra. Ali biće tvrdo, najiskrenije mislim da je trenutno Liverpul u najslabijoj formi od vodeće trojke, ali za sada uspeva da se provuče i izdrži pritisak. Svi treba da se opustimo i uživamo u dobrom fudbalu, voleo bih da se jure ovako do poslednjeg kola