Milan Đokić (©TSC)
Milan Đokić (©TSC)

Pre dve godine Moravac, sada TSC: Mladenu Krstajiću prvo pojačanje za napad

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.01.21. | 15:31

Iz Zlatibora stigao Milan Đokić

Vladimir Silađi je za 150.000 evra otišao u južnokorejski Gangvon, u Bačku Topolu je stigao novi napadač. Prvo zimsko pojačanje TSC-a je 23-godišnji napadač Zlatibora Milan Đokić, koji baš i nije nepoznato lice u Topoli.

Đokić je naime igrao za TSC još dok se klub takmičio u Srpskoj ligi, a sada se samo vratio.

Izabrane vesti

Đokić je igrač koji ume da postigne gol, u prethodnoj polusezoni dao je tri gola, a u prošloj sezoni sedam. Ovde će imati šansu da napreduje“, rekao je novi sportski direktor Mirko Jovanović.

Srce mi je puno što ponovo nosim ovaj dres. Ovo je sada mnogo veći klub nego što je bio kada sam odlazio i zaista sam presrećan“, dodao je Đokić, koji je između dve epizode u Topoli igrao i za Spartak, OFK Bačku, te Moravac Orion iz Mrštana.

Inače, TSC je 8. januara u fudbalskoj akademiji u Bačkoj Topoli počeo pripreme za drugi deo sezone u Superligi, sa novim šefom stručnog štaba Mladenom Krstajićem. U četvrtak kreću na drugi deo priprema u Antaliju, gde će provesti dve nedelje, tokom kojih će odigrati četiri pripremne utakmice. Posle 19 odigranih kola u jesenjem delu sezone u Superligi, FK TSC je osmi na tabeli sa 27 osvojenih bodova.


tagovi

Zlatibor ČajetinaTSC Bačka Topola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara