Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Prečka u dva navrata sačuvala Nautikov stopostotan učinak (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.06.21. | 03:53

Vitorija bila neuporedivo bliža pobedi, ali je na kraju ostala praznih šaka - 0:1 (0:0)

U poslednjem meču drugog kola brazilske Serije B, na stadionu Manoel Baradas u Salvadoru, Nautiko je kao gost savladao Vitoriju minimalnim rezultatom 1:0 (0:0).

Posle 180 minuta fudbala u sezoni, Nautiko je tek jedan od dva tima sa maksimalnim učinkom i pride jedan od tri čija je mreža i dalje netaknuta, dok je Vitorija ostala na bodu osvojenom u premijernoj rundi.

Izabrane vesti

Ali treba naglasiti da je večeras uz Timbu bila i sreća, jer zaista je teško na drugi način objasniti način na koji je gost stigao do celog plena. Vitorija je u većem delu meča bila konkretniji tim, neuporedivo bliži trijumfu. Nautiko je nešto bolji period imao jedino sredinom utakmice, kada je i stigao do vođstva. Opet, uz dosta sreće.

Karlos je na samom startu drugog poluvremena poslao oštar centaršut sa desnog boka, lopta je pala u srce protivničkom šesnaesterca, a fudbaleri oba tima su samo ispratili pogledom kako odlazi u dalji ugao Vitorijinog gola.

Domaćinu je fortuna pak u potpunosti okrenula leđa. Krajem prvog dela Nautiko je posle prekida pogodio prečku, nakon kojeg je David sa pet metara promašio čitav gol, da bi se sredinom drugog poluvremena još jednom zatresao okvir Nautikovog gola.

Zaslužila je Vitorija minimum bod, ako ne i čitav plen, ali navikli smo da fudbal često ume da bude okrutan.

BRAZIL 2 - 2. KOLO

Utorak

Vitorija - Nautiko 0:1 (0:0)

/Karlos 47/



tagovi

Brazil Serija B

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara