Tuga u Šalkeu (©Reuters)
Tuga u Šalkeu (©Reuters)

PREDLOZI I TIPOVANJA (nedelja): Šalkeova crna serija bez kraja, nagazna mina za CSKA i goleada u Rimu

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.12.20. | 10:54

Pročitajte nekoliko predloga za 6. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Za izbegavanje
ITALIJA 1 | 15:00
Udinese - Atalanta
ID: 5251552

Pada Atalanta. Boginja predgrađa tone na tabeli Serije A i od snova da će se umešati u šampionsku trku nema ništa. Tri su kola bez pobede za crno-plavima i buđenje im je preko potrebno. A, Udineze je spojio tri runde bez poraza. Pa, iako Atalanta ima seriju od pet vezanih pobeda nad crno-belima, možda je najbolje preskočiti danas ovaj par.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:00
Belenenses - Braga
ID: 5249297

Odavno Braga nije igrala bolji i atraktivniji fudbal. I u domaćem prvenstvu i u Evropi. Postigla je 13 golova na poslednjih pet mečeva. U seriji je od šest vezanih trijumfa u ligi, trener Karlos Karvahal je našao zlatnu žicu. Belenenses igra slabo, na sedam utakmica u nizu ne zna za pobedu. Dvojka se sama crta


Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 15:00
Roma - Sassuolo
ID: 5251550

Sudar timova koji gaje napadački fudbal i koji su vrlo efikasni ove sezone, u proseku postižu dva gola po utakmici u Seriji A. Roma je na pet poslednjih mečeva dala 11 golova, dok je Sasuolo na četiri poslednje utakmice na strani 12 puta zatresao mreže rivala. Sve govori da će biti pogodaka na obe strane terena.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.4)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Alaves - Sociedad
ID: 5251604

Utisak je da Sosijedad počinje da pada. Poslednje tri utakmice na dva fronta završio je bez pobede, nije uspeo ni Rijeku da savlada kod kuće u Ligi Evrope. Dok Alaves, na drugoj strani, igra sve bolje. Herojska pobeda nad Realom u Madridu u prošlom kolu (2:1) dala je snažan vetar u leđa timu iz Vitorije i zato ne deluje nerealno da zaustave danas još jednog favorita.


Dupla šansa

Tip: 1X (1.84)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 17:00
CSKA - Khimki
ID: 5249774

Upao je CSKA u krizu. Kada se saberu sva takmičenja, ne zna za pobedu na četiri poslednja meča. I istopila mu se prednost koju je imao na vrhu tabele. A, Himki igra odlično, ima tri uzastopne pobede u domaćem prvenstvu i preskočio je crtu za opstanak. Momentum nije dobar za Armejce, miriše na još jednu nagaznu minu.


Dupla šansa

Tip: X2 (2.55)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 18:00
Schalke - Leverkusen
ID: 5251573

Nakon 25 utakmica u Bundesligi bez pobede, “fenjeraš” Šalke dočekuje tim iz vrha, Leverkuzen. Gosti su u seriji od deset mečeva u ligi bez poraza, a ukoliko uzmu sva tri boda danas, doći će Bajernu na bod zaostatka. Bolji motiv nije potreban.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)
Fiksevi dana
BUGARSKA 1 | 15:45
Slavia Sofia - Ludogorets
ID: 5250381

Sve u bugarskom prvenstvu stoji po “prirodnom” poretku. Ludogorec je prvi, ušao je u seriju pobeda, a još ima dve utakmice manje od rivala. Slavija je zakucana za dno tabele, na četiri poslednja meča je uzela dva boda i bilo bi pravo čudo da uspe da otkine i bod velikom favoritu iz Razgrada.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.42)
Vredi probati
GRČKA 1 | 18:30
AEK - Panathinaikos
ID: 5251543

Ozbiljna kvota, koju ne bi trebalo propustiti. AEK je kvalitetniji tim, igra na svom terenu, a uz to je i u boljoj formi, jer ima četiri pobede zaredom. Panatinaikos je daleko od nekadašnjih visina, tačno je da igra sve bolje pod komandom Lasla Belenjija, ali u ovaj gradski derbi ulazi kao autsajder.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)

tagovi

predlozitipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara