Žoao Feliks (Atletiko Madrid) na utakmici sa Eibarom
Žoao Feliks (Atletiko Madrid) na utakmici sa Eibarom

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Atletiku se neće desiti Barsina greška, i obrnuto

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.01.21. | 11:34

Pročitajte nekoliko predloga za 21. januar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ITALIJA - KUP | 21:15
Lazio - Parma
ID: 5332595

Žestoko smo se ogrešili o domaće prethodne sedmice, kada smo prednost u rimskom derbiju dali komšijama. Verujemo da se sada nećemo obrukati jer Parma poslednjih nedelja mahom zna za poraze, a jedan od njih bio je baš od Lacija pre 11 dana, i to na njenom terenu. Gađajte keca.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.42)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Liverpool - Burnley
ID: 5332478

Liverpulu ova utakmica dolazi između prvenstvenog i okršaja FA kupa sa Mančester Junajtedom, pa iako su momci Jirgena Klopa daleko kvalitetniji od protivnika poželjno je da budete oprezni sa kecom. Ne očekujemo golgetersku rapsodiju, te uz keca probajte i 0-2 (dobra je kvota).

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.28)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 21:00
Genk - Gent
ID: 5332087

Drugoplasirani Genk vezao je dva poraza, od kojih je onaj subotnji na gostovanju Muskronu bio poprilično iznenađenje. Ipak, prednost koju ima lider Klub Briž i dalje nije prevelika, ali domaći moraju da trijumfuju u okršaju sa Gentom, koji u poslednje vreme igra vrlo tvrdo.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.65)
Za izbegavanje
BRAZIL 1 | 01:00
Corinthians - Sport Recife
ID: 5334547

Domaći su bili u sjajnoj seriji rezultata, posebno na svom terenu na kom su umeli da se raspucaju. Međutim, pre četiri dana doživeli su katastrofu u duelu sa Palmeirasom i nismo sigurni u kakvom su psihološkom stanju posle toga. Gosti često igraju tvrdo, pa ih preskočite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.68)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:30
Eibar - Atl.Madrid
ID: 5332016

Eibar se nalazi malo iznad zone ispadanja, ali je pre nekoliko nedelja uspeo da odigra nerešeno sa Barselonom. No, to će samo da podseti Jorgandžije da ne smeju da ga potcene, kako im se ne bi ponovila blamaža iz Kupa kralja (ispali od trećeligaša Kornelje). Dvojka je sigurna.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.82)
Fiksevi dana
ŠPANIJA - KUP | 21:00
Cornella - Barcelona
ID: 5332345

 

Već smo pomenuli Atletikovog “dželata” Kornelju. Nema sumnje da se trećeligaš nada da bi posle “skalpa” Jorgandžija mogao da skine i Blaugranin. Dodatni motiv mu je to što dolazi iz predgrađa Barselone u kojem su Katalonci ozbiljna manjina, no, ništa od toga, 2&3+ je već viđeno.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (1.7)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 19:00
Valencia - Osasuna
ID: 5332020

Valensija ne zna za pobedu na minule četiri utakmice na Mestalji, ali to nije ništa naspram Osasuninog posta koji traje 12 kola i doveo ju je na pretposlednju poziciju. Kec preteže nad ostalim ishodima, ali onima koji nemaju dovoljno hrabrosti sugerišemo kombinaciju 1X&2+.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Vredi probati
TURSKA 1 | 17:00
Sivasspor - Fenerbahce
ID: 5332112

Sivas je prošle sezone dobio oba međusobna susreta, međutim, tada je on bio kandidat za titulu, dok je slavni rival tavorio. Uloge su se dosta promenile, pa iako su se crveno-beli donekle popravili Fenerbahče će odneti čitav plen sa ovog gostovanja. Moguće je i dosta pogodaka.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara