Serđi Darder (Espanjol)
Serđi Darder (Espanjol)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Espanjol hita ka promociji

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.04.21. | 10:58

Pročitajte nekoliko predloga za 1. april…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Za izbegavanje
RUSIJA 3 - GRUPA 2 | 15:00
Kolomna - Zvezda St. Petersburg
ID: 5498566

 

Danas se nastavlja ruska Treća liga Grupa 2, pa je više utakmica sa kojima bi trebalo da budete oprezni. Međutim, ovaj meč se izdvaja zato što prednost koju na tabeli imaju gosti nije velika. Pritom, Zvezda je na strani osvojila samo dva boda, a rival kod kuće svega pet.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.45)
Vredi probati
ŠPANIJA 2 | 17:00
Espanyol - Fuenlabrada
ID: 5494535

Espanjol je iskoristio neke lošije partije Majorke, te su ove dve ekipe sada izjednačene na liderskoj poziciji. Domaći od januara ne znaju za poraz, pa iako su protivnički fudbaleri vezali dva trijumfa, a jedan od njih bio je baš protiv Majorke kec ne bi smeo da izostane.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.88)
Vredi probati
ŠPANIJA 2 | 21:30
Zaragoza - Cartagena
ID: 5494537

Kartahena je trenutno pretposlednja, ali domaće samo četiri boda razdvajaju od iste pozicije. Međutim, partije koje Saragosa pruža na svom terenu značajno su se popravile od decembarske smene na klupi (šest pobeda i samo jedan poraz), zbog čega vredi rizikovati sa kecom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 2 | 21:00
Las Palmas - Lugo
ID: 5494525

Las Palmas ima četiri boda više, ali na svom terenu nije slavio od sredine februara i okršaja sa Kartahenom. Lugo je u još goroj formi - od početka istog meseca zabeležio je pet remija i četiri poraza. Kec jeste nešto izgledniji od ostalih ishoda, ali bolje je da odaberete 0-2.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.47)
Fiksevi dana
ŠVEDSKA - KUP | 19:00
Hammarby TFF - Trelleborg
ID: 5495680

U pitanju je poslednja utakmica četvrtfinala švedskog Kupa, a bolji iz ovog okršaja ići će na megdan Jurgordenu. Jasno je da Hamarbiju, kao članu elite, pripada uloga apsolutnog favorita, posebno kada znate da je Treleborg prošle sezone jedva izbegao ispadanje u treći rang.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.4)
Fiksevi dana
TURSKA 3 A | 14:00
Sakaryaspor - Pendikspor
ID: 5498014

Još jedna utakmica na kojoj je kec prilično siguran. Domaćin deli drugo mesto na tabeli sa Vanom, a poslednji poraz doživeo je još početkom godine. Rival je na jednakoj udaljenosti i od borbe za promociju, i od zone ispadanja, a tokom marta imao je dosta problema sa formom.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.68)
Vredi probati
ŠPANIJA 2 | 19:00
Mallorca - Leganes
ID: 5494532

S obzirom na to da se radi o klubovima iz samog vrha tabele, ova utakmica bi mogla da ponese epitet derbija kola. Domaći su u krizi, vezali su dva poraza i remi, ali ni Leganes ne blista u poslednje vreme. Iako su njihovi okršaji najčešće tvrdi, sada bismo pokušali sa GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (2.2)
Vredi probati
POLJSKA 2 | 17:40
GKS Tychy - Arka Gdynia
ID: 5496941

Domaćin ima tri boda više, ali najseverniji klub u Drugoj ligi Poljske odigrao je meč manje, tako da su svi ishodi realni. Haringe su prošle sezone ispale iz elite, a sada se nalaze na poziciji koja vodi u plej-of, baš kao i Tihi. Kada se sve sabere, GG3+ je najbolji izbor.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.65)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara