Rauno Sapinen (Estonija) proslavlja gol sa saigračima
Rauno Sapinen (Estonija) proslavlja gol sa saigračima

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Estoniji pobeda i Baltik kup

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.06.21. | 10:49

Pročitajte nekoliko predloga za 10. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
S.Africa - Uganda
ID: 5642159

Ove dve selekcije nisu se baš često susretale, ali na ono malo međusobnih okršaja reprezentacija Južnoafričke Republike redovno je bila uspešnija (istina, poslednji put pre dve godine tek posle penala). Zbog toga smo uvereni u keca, ali ako se ne slažete sa nama probajte 2-3.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Vredi probati
FINSKA 1 | 17:30
SJK - Kups
ID: 5637524

Već smo pomenuli da je KuPS osvojio Kup i to tako što je bio uspešniji od HJK-a. Međutim, u aktuelnom šampionatu ne blista, posebno u poslednje vreme. Ovaj rival ume da mu napravi probleme, zbog čega ćemo da se usudimo da vam preporučimo keca. Kvota je zaista fenomenalna.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (3.45)
Vredi probati
MEĐUNARODNE PRIJATELJSKE | 18:00
Estonia - Latvia
ID: 5641901

 

U pitanju je poslednja utakmica Baltik kupa, a rivali u nju ulaze sa po pobedom nad Litvanijom. Estonci su u međuvremenu savladali i Finsku, dok su Letonci u ponedeljak izašli na megdan Nemačkoj... bolje da nisu, jer su izgubili sa 7:1. Ovde probajte keca i malo pogodaka.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Fiksevi dana
FINSKA 1 | 17:30
Haka - Helsinki
ID: 5637525

 

Kako igra šampion Helsinki, jasno je da se nameračio da odbrani “krunu”. Jedino razočaranje koje je priredio navijačima bio je poraz u finalu Kupa od KuPS-a, posle penala, ali u prvenstvu mu je teško naći zamerku s obzirom na to da ima skoro maksimalan učinak. Birajte dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Za izbegavanje
ISLAND 2 | 21:15
Kordrengir - Grotta
ID: 5640296

Rivali su u sličnim formama i posle pet odigranih utakmica imaju po osam bodova. Pritom, i jedni i drugi su pokazali da umeju i da se raspucaju, ali i da se “pošteno” naprimaju pogodaka. Kada se sve to uzme u obzir, možda je najpametnije da ovde preskočite konačan ishod.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.1)
Fiksevi dana
FINSKA 1 | 17:00
Inter Turku - Mariehamn
ID: 5637526

Četiri pobede vezali su fudbaleri Intera, dok su gosti u seriji od tri poraza. Kada dodate tradiciju međusobnih okršaja, koja je prilično na strani domaćih -  imaju deset pobeda više - jasno je na šta bi trebalo da tipujete. Ako vam je kvota na keca mala, kombinujte sa 2-3.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Fiksevi dana
FINSKA 1 | 17:30
KTP - Hifk
ID: 5637528

Ni jedni, ni drugi ne blistaju - domaći su osvojili četiri boda, a njihovi rivali duplo više, zbog čega im možda treba dati malu prednost. Međutim, ukoliko vam dvojka deluje kao preveliki rizik, opredelite se za 0-2 jer to poslednjih godina često dolazi na njihovim mečevima.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.62)
Fiksevi dana
FINSKA 1 | 17:30
Lahti - Ilves
ID: 5637529

 

Još jedna finska utakmica na kojoj ćemo vam preporučiti da igrate na golove, ali u ovom slučaju na 3+. Lahti je posle dva poraza vezao isto toliko pobeda, dok je Ilvesova serija bolja za jedan remi. Nijedan ishod ne bi nas iznenadio, a njihovi minuli dueli bili su efikasni.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.95)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara