Seku Sanogo (Crvena zvezda) i Rajan Sesenjon (Hofenhajm)
Seku Sanogo (Crvena zvezda) i Rajan Sesenjon (Hofenhajm)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Nema ljutnje na X u Ljutice Bogdana

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.12.20. | 11:36

Pročitajte nekoliko predloga za 3. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Benfica - Lech Poznan
ID: 5242915

Benfika i dalje igra sa dosta oscilacija, ali Leh nema kvalitet da trijumfuje i tako zadrži šanse da prezimi u LE. Sve što bi Poljaci mogli je da bar jednom zatresu mrežu Orlova, što nas dovodi do toga da je GG dobar izbor, a oni koji žele veću kvotu neka kombinuju sa kecom.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.67)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:55
Crvena Zvezda - Hoffenheim
ID: 5243650

Bod bi odgovarao i jednima, i drugima, mada Crvena zvezda još može i do prvog mesta u grupi, što bi joj donelo povoljniji žreb za, gotovo sasvim osigurano proleće u LE. Domaći su u mnogo boljoj kadrovskoj situaciji nego pre nedelju dana u Gentu i mi bismo rizikovali s remijem.


Konačan ishod

Tip: X (3.35)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
Granada - PSV
ID: 5242740

To što je debitant u Ligi Evrope nije sprečilo Granadu da u pretposlednje kolo LE uđe sa prvog mesta u grupi i ako ne izgubi, eto i nje među 32. Holanđanima odgovara isključivo pobeda, ali španski klubovi retko brljaju kod kuće, zbog čega vam predlažemo kombinaciju 1X&0-2.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&0-2 (2.15)
Za izbegavanje
CRNA GORA 2 | 13:00
Mornar Bar - Grbalj
ID: 5246877

Ne bi bilo loše da budete oprezni sa ovom utakmicom crnogorske Druge lige, bez obzira na to što Mornar ima čak 12 bodova više nego protivnik. Naime, Barani su u poslednjih mesec dana bili prilično skloni neefikasnim remijima, dok je Grbalj vezao četiri pobede. Bolje ih obiđite.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.68)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:55
Milan - Celtic
ID: 5242793

Od početka 2020. Milan je u svim takmičenjima doživeo samo tri poraza, dok je Seltik ove sezone zaista katastrofalan (u nedelju je u Liga kupu izgubio od Ros Kauntija, i to kao domaćin). Kec neće izostati, ali kvota na njega nije velika, pa je pojačajte kombinacijom sa 2-4.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (1.8)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:55
Gent - Liberec
ID: 5242789

Gent u ovu utakmicu ulazi bez ikakvog rezultatskog pritiska pošto se posle poraza od Crvene zvezde u prošlom kolu i definitivno oprostio od plasmana u narednu rundu, ali bi mu pobeda mnogo značila za povratak samopouzdanja. Kako ni rival nije u formi, preporučujemo vam keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.77)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:55
LASK - Tottenham
ID: 5242797

LASK bi se pobedom poravnao sa Sparsima, kojima bi i podela bodova obezbedila šesnaestinu finala Lige Evrope. Žoze Murinjo će verovatno sačuvati neke startere za derbi sa Arsenalom u nedelju, međutim, kvalitet i forma gostiju su takvi da dvojka ima prevagu nad ostalim ishodima.

 


Konačan ishod

Tip: 2 (1.65)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
Roma - Young Boys
ID: 5242790

Roma je već odradila sav posao oko plasmana u narednu fazu i nema razloga da zapinje. S druge strane, Švajcari bi oberučke prihvatili podelu bodova koja bi i njih odvela u nastavak takmičenja, pa je ovo još jedna utakmica današnjeg programa na kojoj vredi pokušati s iksom.


Konačan ishod

Tip: X (3.45)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara