Svetozar Marković (Partizan) na meču sa Nordšelandom
Svetozar Marković (Partizan) na meču sa Nordšelandom

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Niko ne voli Skandinavce kao crno-beli

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.08.23. | 11:35

Pročitajte nekoliko predloga za 24. avgust…

 

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 20:00
Ludogorets - Ajax
ID: 7448005

 

Pristalice Ajaksa ne mogu da budu sasvim zadovoljne kako su Kopljanici počeli sezonu (pobeda nad Heraklesom i remi protiv Ekscelziora na strani). No, dok će u prvenstvu imati još mnogo vremena za popravni, u ovom dvomeču moraju odmah da se pokažu. Potražite efikasnu dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 20:00
Olimpija - Qarabag
ID: 7447998

Po nama, Karabah je favorit da se tokom jeseni nađe u drugom najjačem evropskom takmičenju i ne samo da smatramo da će ukupno biti uspešniji, već mu dajemo blagu prednost i u Ljubljani. Ako vam je dvojka suviše riskantna, a kvota na nju zaista je primamljiva tipujte na X2.


Dupla šansa

Tip: X2 (1.42)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 20:30
St.Gilloise - Lugano
ID: 7448017

Union je u Evropi nastupao šezdesetih godina 20. veka, ali je po prošlosezonskom povratku na međunarodnu scenu došao do četvrtfinala Lige Evrope. Lugano nije rival kojeg bi trebalo lako otpisati, međutim, ovde su favoriti Belgijanci. Ako sumnjate, probajte sa puno pogodaka.

 


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 19:00
Fenerbahce - Twente
ID: 7448403

I jedni, i drugi su u odličnim formama i imaju jake razloge da veruju da će se naći u grupnoj fazi Lige konferencije. Makar na papiru Fenerbahče je kvalitetniji i to bi trebalo da potvrdi, mada nas ne bi začudilo da kec dođe iz iksa. Prelaz je preporuka ako jurite veće kvote.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.68)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 18:30
Nordsjaelland - Partizan
ID: 7448387

 

Kvota na pobedu Partizana je fantastična, a verujemo da će oni kojima su crno-bele boje na srcu bez problema tipovati na to. Pritom, Beograđani su već jednom eliminisali ovog rivala, a ukupno gledano sa Skandinavcima imaju sjajan bilans. Ako niste dovoljno hrabri, tu je X2.


Dupla šansa

Tip: X2 (2.5)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LE | 21:00
Olympiakos - Cukaricki
ID: 7448660

Patriotsko srce kaže nam jedno, ali racionalni mozak vuče na drugu stranu. Iskreno, čak i da se uprava Čukaričkog nije odlučila za čudne poteze u potpuno pogrešno vreme sumnjali bismo u dobar rezultat momaka sa Banovog brda. Ovako, najbolje što možemo da vam preporučimo je GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (2.5)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LE | 19:00
Slavia Praha - Zorya
ID: 7447800

Slavija je i u prethodnom kolu igrala sa klubom iz Ukrajine, a ako je uspešno izašla na kraj sa vicešampionom Dnjeprom-1, jasno je zbog čega očekujemo da preskoči i izabranike Nenada Lalatovića iz Zorje. Kvota na keca je suviše mala, ali vredi razmisliti o kombinaciji sa 2-3.

 


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-3 (2.35)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA LK | 20:00
Genk - Demirspor
ID: 7448433

Genk je “pucao” na Ligu šampiona, ali je u najgorem trenutku zapao u krizu i bez obzira na to što ima mnogo više iskustva u Evropi od Adana Demira turski predstavnik je sposoban da mu se odupre pa očekujemo da bude golova na obe strane. Ipak, konačni ishod je bolje preskočiti.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara