Filip Holender (Partizan) i Nikola Leković (Mladost Lučani)
Filip Holender (Partizan) i Nikola Leković (Mladost Lučani)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Partizan se leči u Lučanima

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.09.21. | 11:49

Pročitajte nekoliko predloga za 23. septembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
SRBIJA 1 | 17:50
Mladost Luc. - Partizan
ID: 5838217

Malo je nedostajalo da Partizan osvoji sva tri boda u večitom derbiju i u znatno boljem raspoloženju ode na gostovanje ekipi koja zauzima poslednje mesto na tabeli. No, momci Aleksandra Stanojevića znatno su kvalitetniji i u dvojku ne sumnjamo. Iskombinujte je sa 2-3 gola.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&2-3 (2.3)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 22:00
Cadiz - Barcelona
ID: 5838275

Mediji uveliko spekulišu o statusu Ronalda Kumana kojem su, navodno, odbrojani dani na Barsinoj klupi, a pod takvim pritiskom nije lako raditi. No, Blaugrana ima dovoljno snage da savlada Kadiz (uz 3+) i donekle rastereti Holanđanina, mada mu ni to ništa neće garantovati.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 19:00
Fenerbahce - Giresunspor
ID: 5838593

Fudbaleri Giresuna nisu se čestito ni privikli na elitu, a već svim konkurentima gledaju u leđa jer su osvojili samo jedan bod (u nedelju protiv Konje). Doduše, tome je u velikoj meri doprineo i vrlo nepovoljan raspored u uvodnim kolima i ne gine im novi poraz, ali ne i debakl.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:30
Torino - Lazio
ID: 5838152

 

Posle lošeg starta Torino je vezao dve pobede. Istina, obe su bile u mečevima sa ekipama koje su slabije nego što je Lacio, ali su Bikovima sigurno popravile raspoloženje i podigle samopouzdanje. Rimljani brljaju u poslednje vreme, no ovde su ipak favoriti, ali i GG je realno.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Vredi probati
HOLANDIJA 1 | 21:00
Twente - AZ Alkmaar
ID: 5838447

Ni jedni, ni drugi ne mogu da budu zadovoljni otvaranjem sezone. To se naročito odnosi na AZ Alkmar, koji se nalazi pri dnu tabele, ali ne bi trebalo zaboraviti da je renovirao ekipu i odigrao meč manje. Tvente teško gubi u Enshedeu, međutim, dvojka, uz 2-4 ipak ima prevagu.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.45)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Roma - Udinese
ID: 5838252

 

Do iznenađujućeg poraza u Veroni Roma je bila sjajna, ali ni Udineze ne igra loše, ako se izuzme meč sa Napolijem, te je ovo susret na kojem bismo mogli da očekujemo pogotke na obe strane, iako to dugo nije viđeno na njihovim međusobnim okršajima. Naravno, kec se podrazumeva.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.55)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:30
Sampdoria - Napoli
ID: 5838221

Sampdorija je u nedelju sjajno odigrala na gostovanju Empoliju (3:0), ali dolazak Napolija je sasvim druga priča. Momci Lučana Spaletija su kvalitetniji, ambiciozniji, u formi su (jedini i dalje imaju maksimalan učinak) i dvojka ne bi smela da izostane, kao ni dosta golova.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Za izbegavanje
IZRAEL 2 | 19:00
Maccabi Bnei Raina - Bnei Yehuda Tel-Aviv
ID: 5843753

Radi se o veoma nezgodnom paru. Ni jedni, ni drugi ne briljiraju na početku šampionata – domaći su osvojili pet bodova, a njihov protivnik jedan manje. Fudbaleri Bnej Jehude su jedinu pobedu ostvarili na strani, međutim, pridošlica u ovoj ligi je nezgodan kod kuće. Preskočite.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara