©MN Press
©MN Press

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Patriotski, ali mudro i realno

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.08.21. | 12:00

Pregledajte defile izvesnihjih i potencijalno opasnih igara za 5. avgust

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 19:00
Vojvodina - LASK
ID: 5735534

Najopasnije oružje LASK-a je to što igra kao tim bez individualaca, a napada sa velikim brojem igrača. Ipak se igra na Karađorđu, a mi ne odričemo da će utakmica za Vošu bit vraški teška. Bili bi zadovoljni kada bi klub Slavoljuba Đorđevića zatresao mrežu timu koji je pretprošle sezone ispao u osmini finala Lige Evrope od Mančester Junajteda, a prošle mu falio bod da prođe grupu.


Tim 1 daje gol

Tip: 1+ (1.62)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 21:00
Cukaricki - Hammarby TFF
ID: 5735583

Glavna pretnja po gol beogradskog kluba mogao bi da bude Astrit Selmani, trostruki strelac protiv Maribora čijim je golom za vikend Hamarbi izbegao poraz od Ostersunda. Čukarički ipak igra u Humskoj, pa ako ne uspe da podedi, onda bar neka ne položi oružje pred protivnikom. Mogu to izabranici Dušana Đorđevića s obzirom da su uz uspeh protiv Azerbejdžanaca od početka takmičarske sezone, upisali i dve superligaške pobede, nad Voždovcem (2:1) i Metalcem (2:1).


Dupla šansa

Tip: 1X (1.5)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 21:00
Rakow - Rubin
ID: 5734586

Zar činjenica da je Rubin dobio Spartak Moskvu i Arsenal Tulu ne govori dovoljno o snazi Rusa? Mi verujemo u stabilnost tima za koji nastupa Đorđe Despotović, a pošto smo svedoci mučenja Rakova sa Suduvom u proteklom krugu takmičenja, te poraza u prvenstvu Poljske od Jagjelonije sa 3:0, odluka je potkovana. Zbog toga ambiciozna i nešto skuplja dvojka.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.8)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LK | 18:00
Tobol Kostanay - Zilina
ID: 5736153

Izjednačeni su, ne bi nas iznenadilo da rezultat prevagne ni na jednu ni na drugu stranu, pa smo prepolovili rizik, sve u uverenju da se ovde neće igrati do remija. Mogao bi i Tobol na kraju da slavi, ali ovako je bolje. Računica je jasna, kombinazzija je zanimljiva, pa zašto da tiket ne pojačamo ovako zanimljivom igrom koja sasvim smo sigurni ne pada za oko u momentu.


Mozzart kombinazzije

Tip: 12&2-4 (2.19)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LE | 20:00
Galatasaray - St.Johnstone
ID: 5733731

Sent Džonston je četiri od pet poslednjih utakmica u koje ubrajamo prijateljske i zvanične susrete rešavao remi ishodima. Pokušaće i sada da ućutka Turke, da razvuče igru, ali pošto svemu na svetu dođe kraj, računamo da će se to i sada desiti. Ruku na srce, može do pobede Galatasaraj koga je PSV izbacio iz trke za Ligu šampiona.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (1.75)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA LK | 21:00
Ujpest - Basel
ID: 5735485

Nema potrebe za širokom elaboracijom, jer od Bazela očekujemo puno, a od Ujpešta ne previše. Mađari su izgubili prvo kolo nacionalnog šampionata, a opklade radi, bitno je reći da su u poslednje vreme redovno isplativi uz GG3+ tipovanja. Međutim, zapitajmo se koliko je to realno protiv Bazela.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.05)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LK | 18:00
Sochi - Partizan
ID: 5734581

Parni valjak je slavio na svih pet utakmica, i to bez primljenog gola. Može to i sada, ali da ne preterujemo. Dajmo Sočiju bar malo poštovanja, iako tim nije ni izbliza opasan kao moskovski klubovi. Što se Partizana tiče, oči bode to što je tim iz Humske sve rivale (Proleter, Vojvodinu, Voždovac u prvenstvu, a Dunajsku Stredu na internacionalnoj sceni) „otvarao“ u ranoj fazi meča. Znači mogla bi ovde i dvojka, ali da ne budemo previše agresivni, odlučujemo se za duplu šansu pojačanu golovima.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&2+ (1.9)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara