Filip Kostić (Ajntraht Frankfurt) i Blas Riveros (Bazel)
Filip Kostić (Ajntraht Frankfurt) i Blas Riveros (Bazel)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Revija golova u Bazelu

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.08.20. | 11:34

Pročitajte nekoliko predloga za 6. avgust…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Wolverhampton - Olympiakos
ID: 5005583

Vulverhempton je pre skoro pet meseci odigrao nerešeno u Pireju, a na putu ka ovoj fazi takmičenja bio je bolji od nekih neugodnih evropskih rivala. Olimpijakos je u prethodnoj rundi eliminisao ekipu Arsenala, što mu daje osnove za optimizam. Ipak, verujemo u keca na Molinjuu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:55
Sevilla - Roma
ID: 5005715

Zbog dobro poznate situacije Sevilja i Roma nisu odigrali utakmicu planiranu za početak marta, pa će ovaj duel odlučiti o tome ko će od njih proći dalje. Mi smatramo da će to biti Španci, koji su od završetka Primere do danas imali vremena za oporavak bez ispadanja iz forme.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
ŠVEDSKA 1 | 19:00
Hacken - Norrkoping
ID: 5005520

Norćeping je izuzetan domaćin, ali na gostovanjima mu ne ide baš najbolje, mada se uprkos tome bori za vodeću poziciju. No, sa Hekenom po pravilu odlično prolazi, o čemu najbolje svedoči serija od deset trijumfa u Alsvenskanu. Dvojka fino plaća, ako vam je sumnjiva tu je GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.7)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:55
Leverkusen - Rangers
ID: 5005586

Šta se promenilo u odnosu na njihovu prethodnu utakmicu? Leverkuzen je još u junu završio prvenstvo, i to tek na petom mestu, dok je Rendžers u subotu počeo novo. Gosti jesu spremniji, međutim, Nemci su Nemci, pa iako su prvi meč dobili rezultatom 3:1 ići će i sada na pobedu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
ŠVEDSKA 1 | 19:00
AIK - Elfsborg
ID: 5005524

Tradicija kaže da Elfsborg nema ćemu da se nada u prestonici, u kojoj je pretrpeo sedam ligaških poraza od AIK-a u nizu. S druge strane, ekipa iz Solne igra ispod svih očekivanja i ne zaslužuje puno poverenje. Najbolje je da preskočite ishod i opredelite se za KMB 1+I&1+II.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1+I&1+II (1.75)
Vredi probati
ŠVEDSKA 1 | 19:00
Kalmar - Orebro
ID: 5005523

Ovo je dobra prilika da se Kalmar malo odvoji od samog dna. Domaći su vezali tri remija, uglavnom sa ekipama koje su na tabeli blizu Erebra koji je u istom periodu osvojio samo jedan bod. Na njihovim međusobnim okršajima često dolazi GG, pa je i to opcija za razmišljanje.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Za izbegavanje
MOLDAVIJA 1 | 19:30
Zimbru - Floresti Mol.
ID: 5009135

Sa osam šampionskih titula i šest kupova Zimbru je jedan od najtrofejnijih klubova u Moldaviji (bolji je samo Šerif), međutim već dugo ne može da se pohvali uspesima. Rival je pridošlica u eliti, ali ima samo bod manje od domaćina, a oba su pri dnu tabele. Preskočite ih.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Basel - Eintr.Frankfurt
ID: 5005590

Ubedljiva pobeda Bazela u Frankfurtu (3:0) bila je iznenađenje. S obzirom na to, ali i činjenicu da je švajcarsko prvenstvo tek okončano, dok su gosti odavno na pauzi Ajntraht nema velike izglede da se plasira u sledeću rundu, ali neće odustati, te je GG3+ najbolji izbor.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.67)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara