(©Reuters)
(©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA: Francuzi preko Švajcarske u četvrtfinale, Urugvaj za izbegavanje Brazila

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.06.21. | 12:07

Pročitajte nekoliko predloga za 28. jun…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
France - Switzerland
ID: 5665832

Iako remiji sa Mađarskom i Portugalijom nisu baš bili očekivani, Francuska je i dalje prvi favorit za osvajanje Evropskog prvenstva. Švajcarci ne bi trebalo da budu teška prepreka na putu do četvrtfinala, jer osim u pobedi nad Turskom nisu mnogo toga pokazali u porazu od Italije i remiju sa Velsom. Mada, umeju Sajdžije da se nose sa Trikolorima jer su četiri od poslednjih pet susreta ovih reprezentacija završeni remijima.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA AZIJE | 16:00
Pohang Steelers - Johor DT
ID: 5669498

Trostruki šampion Azije čeka važan dvomeč sa prvakom Malezije, pošto Nagoja već beži tri boda i slede joj okršaji sa unapred otpisanom fenjerašem grupe, tajlandskim Račaburijem. Domaćinu je pobeda neophodna i za samopouzdanje, jer je uprkos tri pobede u poslednjih pet mečeva izgubio dva derbija, u južnokorejskom prvenstvu od Ulsana 0:1, a u azijskoj Ligi šampiona od Nagoje 0:3.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Vredi probati
COPA AMERICA | 02:00
Uruguay - Paraguay
ID: 5665802

I jedni i drugi su obezbedili prolaz u narednu fazu Kopa Amerike, ali će Urugvajci imati veliki motiv da pobede kako bi gurnuli Čile na četvrto mesto grupe i time izbegli duel sa Brazilom u četvrtfinalu. Nema sumnje da će stoga Luis Suarez i ekipa krenuti ofanzivno od starta, a treba imati u vidu i da su Paragvajci s pet golova najefikasniji tim grupe. U slučaju pobede mogli bi da izbegnu Kolumbiju u narednoj fazi i za rivala dobiju Ekvador, ali to je malo verovatno jer vodeća Argentina igra sa već eliminisanom Bolivijom.


Ukupno golova

Tip: 3+ (2.7)
Za izbegavanje
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
Croatia - Spain
ID: 5665512

Španci su se probudili u poslednjem kolu i posle remija sa Švedskom (0:0) i Poljskom (1:1) pregazili Slovačku 5:0, ali aktuelni viceprvaci sveta uprkos ne baš ubedljivim partijama nisu rival za potecenjivanje. Mučili su se Hrvati protiv Engleske (0:1) i Češke (1:1), kao i dobar deo duela sa Škotskom koji su na kraju dobili 3:1. Podigli su formu, ali bez suspendovanog Lovrena u odbrani, a koronom zaraženog Perišića u napadu, pitanje je koliko mogu protiv uvek opasne Španije. Doduše, uzdrmane pretnjama prvom špicu Alvaru Morati zbog učestalih promašaja.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Fiksevi dana
GSM VIMBLDON TRAVA | 12:00
Humbert U. - Kyrgios N.
ID: 5667445

Sigurno jedan od najuzbudljivijih mečeva prvog kola Vimbldona. Ove godine su na Australijan Openu odigrali maraton u pet setova u kome je slavio Nik Kirijos. Međutim, ovo mu je prvi turnir još od februarskih nastupa u Melburnu, a Umber u London dolazi za titulom iz Halea za pasom. Sumnjamo da će baš u tri seta, ali tipujemo na Francuza.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Vredi probati
GSM VIMBLDON TRAVA | 14:05
Monfils G. - O'Connell C.
ID: 5667444

Francuski veteran, iako dosta bolje rangiran od rivala (17-130), nije u formi i stoga se ne može reći da je favorit. U 2021. godini Monfis ima tek dve pobede, a osam poraza, dok je Australijanac slavio u 11 mečeva, a izgubio devet. Na travi ima 4:2, a Francuz 0:2, što dodatno poziva na oprez ukoliko se vodite imenima aktera. Ovo će im biti prvi međusobni duel.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)
Vredi probati
USA - NBA - PLAY OFF | 03:00
Phoenix - La Clipers
ID: 5669605

Sansi su pred plasmanom u veliko finale NBA lige prvi put posle 28 godina čekanja. Imaju 3:1 u pobedama nad Klipersima, a peta utakmica igra se u Finiksu, te se može očekivati da Kris Pol i ekipa požure da reše konačan ishod. Ne bi im sigurno odgovarao produžetak serije u kojoj dosad nisu pobeđivali ubedljivom razlikom, ali tipujemo da bi baš večeras to moglo da se dogodi imajući u vidu da je u pitanju meč koji može da stavi tačku na ovaj duel.


Hendikep poena

Tip: 1 (1.85)

tagovi

predlozzi i tipovanjapredlozzi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara