PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja, 12. septembar): Real otvara Bernabeu i hvata zalet za put u Milano, derbi na San Siru

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.09.21. | 12:59

Pročitajte nekoliko predloga za 12. septembar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite komentar ispod teksta...

Vredi probati
ENGLESKA 1 | 17:30
Leeds - Liverpool
ID: 5811860

Više od dve decenije Lids nije pobedio Liverpul, ali je prošle sezone osvojio bod na domaćem terenu, dok je na Enfildu poražen u goleadi 4:3. Liverpul je u grupi neporaženih, a često kada se sastaju ovi timovi bude više od tri gola.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (2.25)
Vredi probati
TURSKA 1 | 19:00
Trabzon - Galatasaray
ID: 5813493

Silno pojačani Trabzon želi da se ponovo uključi u trku za titulu, a da bi to uspeo moraće da pobeđuje istanbulske velikane. Dobro je Trabzon započeo sezonu, s tri pobede u tri meča, pa neće biti iznenađenje ukoliko nanese prvi poraz Galatasaraju koji ima sedam bodova iz prva tri kola. Svakako, žuto-crvene čeka vrlo teško gostovanje.


Dupla šansa

Tip: 1X (1.43)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Real Madrid - Celta
ID: 5817707

Još hvataju ritam Madriđani pod komandom Karla Ančelotija, a Selta ne bi trebalo da im predstavlja veliki problem. Tim iz Viga ima samo jedan bod iz tri utakmice, pritom, Realovi igrači imaju dodatan motiv da odigraju dobro jer se vraćaju na Santijago Bernabeu posle rekonstrukcije (iako radovi još nisu potpuno gotovi), kao i zbog predstojećeg gostovanja u Ligi šampiona kod Intera u Milanu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Roma - Sassuolo
ID: 5811884

Vučica je pod vođstvom Žozea Murinja raspucana ušla u sezonu. Salernitani su spakovana četiri, a Fjorentini tri gola za maksimalnih šest bodova. Sasuolo jeste neporažen, ali je Veronu savladao 3:2, dok je sa Sampdorijom igrao 0:0. Deluje da Rimljani neće imati probleme da nastave goleadu.


Ukupno golova

Tip: 3+ (1.5)
Vredi probati
EVROPSKO PRVENSTVO | 20:30
Serbia - Turkey
ID: 5815895

Srbija je favorit u ovom okršaju i verujemo da će naši odbojkaši izboriti plasman u četvrtfinale, ipak, Turska je uspela da savlada Rusiju i uzme set Holandiji, pa neće biti iznenađenje ukoliko ih izabranici Slobodana Kovača ne budu savladali baš u tri seta.


Tačan broj setova

Tip: četiri (2.75)
Za izbegavanje
ITALIJA 1 | 18:00
Milan - Lazio
ID: 5811746

Nedeljni derbi Serije A nosi dosta neizvesnosti. I Rosoneri i Lacijali imaju dve pobede na startu, a Milan je kao domaćin blagi favorit. Ipak, izabranici Stefana Pijolija ulaze u seriju vrlo teških mečeva. Posle Lacija čeka ih duel sa Liverpulom u Ligi šampiona, a onda i okršaj sa Juventusom.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 19:30
M' gladbach - Bielefeld
ID: 5811784

Borusija je slabo počela, ima samo jedan bod iz tri meča, ali povratnik u Bundesligu deluje kao dobra prilika da se "probije led". Arminija je sve tri dosadašnje utakmice - sa Ajntrahtom, Grojter Firtom i Frajburgom - odigrala nerešeno, ipak, jasno je da će gosti iz Bilefelda biti pod ogromnim pritiskom u Menhengladbahu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.52)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 | 19:00
Mladost Luc. - Cukaricki
ID: 5813462

Domaćin iz Lučana ima svih šest poraza na startu Superlige, dok Čukarički igra promenljivo, ali je kvalitet tima na strani kluba sa Banovog brda. Posle poraza od Crvene zvezde 1:2, očekuje se povratak Brđana na pobednički kolosek, posebno jer tri "trojke" iz šest utakmica ne ispunjavaju ambicije Čukaričkog.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara