(©Reuters)
(©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Ajntraht i Monako ne odustaju od Lige šampiona

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.02.21. | 11:22

Pročitajte nekoliko predloga za 14. februar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 15:30
Eintr.Frankfurt - Koln
ID: 5385552

Ajntraht je u sjajnoj formi i u prethodnih mesec dana ostvario je četiri pobede uz jedan remi. Niz dobrih rezultata tim iz Frankfurta je vratio u borbu za mesto u Ligi šampiona, a da bi održao korak sa vodećim klubovima bundes lige moraće da zaustavi vrlo dobri Keln. Gosti su sa tri pobede u prethodna četiri susreta odmakli od opasne zone, međutim teško da će uspedi da dopišu nove bodove na današnjem susretu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 18:30
Levante - Osasuna
ID: 5385519

Od poraza na početku godine protiv Viljareala ekipa Levantea beleži sjajne rezultate. Stigli su do polufinala Kupa kralja i uz to upisal idve pobede i tri remija u prvenstvu, pa u odličnoj atmosferi dočekuju Osasunu. Gosti u poslednje vreme igraju po principu toplo-hladno i nikako ne uspevaju da uspostave kontinuitet i vežu nekoliko utakmica bez poraza. Ipak, pobeda nad Eibarom u prethodnom kolu pokazala je da poseduju određeni kvalitet te je za očekivati da današnji susret donese ujednačenu borbu. Ne bi bilo iznenađenje da se završi bez pobednika.


Konačan ishod

Tip: X (3.2)
Za izbegavanje
FRANCUSKA 1 | 17:00
Lille - Brest
ID: 5385577

Lil u seriji od sedam pobeda dočekuje Brest te ne čudi uloga apsolutnog favorita. Ipak, gostujući tim je u prethodne tri utakmice pokazao da izlazi iz krize i bez dileme će na teškom gostovanju pokušati da otkine makar bod. Neće Brestu biti lako da zaustavi razgoropađenog rivala koji ne posustaje u šampionskoj trvi, ali pokazao je gost u prvom međusobnom duelu ove sezone kad je slavio 3:2 da ima recept.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 20:00
Everton - Fulham
ID: 5385544

Everton je porazom od Njukasla bacio senku na vrlo dobre rezultate, ali se potom protiv Lidsa i Mančester Junajteda vratio na željeni kolosek. Usledila je eliminacija Totenhema u FA kupu koja je dodatno podigla samopouzdanje izabranicima Karla Anćelotija, pa bi Fulam trebalo da bude lak zalogaj za Karamele. Gosti, sa druge strane, ne znaju za pobedu u Premijer ligi od kraja novembra i sve su bliži povratku u Čempionšip.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 13:00
Monaco - Lorient
ID: 5386653

Fudbaleri Monaka praktično su zaboravili ukus poraza s obzirom na to da su poslednji doživeli pre dva meseca. U međuvremenu su Kneževi savladali devet rivala i remizirrali sa Sent Etjenom (2:2). Izvanredni rezultati vratili su tim Nika Kovača u trku za Ligu šampiona, a da bi ostali u njoj neophodno je da niz nastave protiv Lorijena koji je u prethodna četiri susreta nagovetio buđenje.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 15:00
WBA - Man.Utd.
ID: 5386693

Junajted je počeo da polako gubi korak u šampionskoj trci sa gradskim rivalom, međutim gostovanje Vest Bromvič Albionu trebalo bi da predstavja rutinski posao iz izabranike Ole Gunara Solskjera. Domaćin je posle pobede nad Vulcsima ušao u novi niz loših rezultata, te je u prethodnih pet kola osvojio samo bod pa snovi o opstanku posle 23 kola izgledaju kao nedostižni. Ne bi bilo čudo da Crveni đavoli rivala načnu već u prvom delu igre


Poluvreme - Kraj

Tip: 2-2 (1.93)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:00
Crotone - Sassuolo
ID: 5386681

Sa svakim novim kolom Krotone je sve dalje od snova o opstanku. Povratnik u Seriju A neće imati još mnogo prilika da uhvati priključak, a jedna od poslednjih je gostovanje uzdrmanog Sasuola. Iako su gosti blagi favorit, porazi od Specije, Spala i Lacija potvrdili su ranjivost ekipe koja je u 2021. godini prosula sve dobro što je ostvarila tokom jeseni, pa neće biti preveliko iznenađenje ako se sa današnjeg susreta vrate praznih šaka.


Konačan ishod

Tip: 1 (3.35)

tagovi

predlozzi i tipovanjabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara