Eland Roud (©Reuters)
Eland Roud (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Danas samo MOZZART kombinacije

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.11.20. | 10:48

Pogledajte nekoliko zanimljivih tipova za 22. novembar

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 16:15
Cadiz - Sociedad
ID: 4015

Visok plasman Kadiz duguje zapaženim rezultatima na strani, dok su mu domaćinstva i dalje nerešiva enigma i iskreno sumnjamo u to da bi prvenac mogao da upiše baš protiv lidera, koji ruši prepreku za preprekom. Dvojka je najrealnija, a možete da kombinujete i sa bar dva gola.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2& 2+ (2.45)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 13:30
Greuther Furth - Jahn Regensburg
ID: 3049

Grojter je na startu bio sklon nerešenim rezultatima, ali je u poslednja tri kola zabeležio maksimalan učinak, tako da je iz njegovog ugla pauza sigurno došla u nepovoljnom trenutku. Ovaj rival mu "leži", te gađajte efikasnog keca.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (2.4)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 17:30
Leeds - Arsenal
ID: 2120

Lids je još jedna ekipa koja je oduševila na startu, ali poslednjih sedmica ne može se reći da blista. I Arsenal vam je u prethodnom kolu gurnuo ruku u novčanik, izgubivši u Londonu od Aston Vile sa 3:0, pa je najbolje gađati GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.87)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 17:00
Angers - Olympique Lyon
ID: 5025

Lion se stabilizovao posle nešto slabijeg starta i favorit je protiv ekipe sa kojom gotovo redovno odlično prolazi. Na Anžeovim utakmicama prosečno pada 3,5 golova i obično ih i postiže, i prima, zbog čega je i GG3+ solidna opcija.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.73)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Lille - Lorient
ID: 5026

Lilov potop u Brestu bio je odraz psihofizičke ispražnjenosti koju je izazvala maestralna partija na gostovanju Milanu u LE. Idućeg četvrtka dolaze mu upravo Rosoneri i neophodan mu je idealan šlagvort, Lorijan je unapred prežaljen.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.62)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 13:00
Fulham - Everton
ID: 2107

Dobar start koji je razgalio navijače Evertona, a potom serija od četiri kola bez pobede, odnosno tri vezana poraza... Međutim, ovde bi gosti mogli da prekinu taj crni niz pošto Fulam igra očajno i dvojka je sasvim realna (uz 2-3).


Mozzart kombinazzije

Tip: 2& 2+ (2.3)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 15:00
Roma - Parma
ID: 1023

U kolu koje je prethodilo pauzi Roma je bila jedan od retkih favorita koji su mogli da se pohvale pobedom. Parma teško gubi, ali je u dosadašnjem delu prvenstva ostvarila samo jedan trijumf. Vučica bi mogla da je dobije uz 2-4 gola.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (2.25)
Za izbegavanje
TURSKA 1 | 17:00
Trabzon - Erzurum
ID: 5317

Trabzon je iskoristio pauzu da angažuje Abdulaha Avdžija, trenera koji je sa Bašakšehirom u dva navrata stigao na korak od titule. Valjda će ovaj cenjeni stručnjak da probudi usnulog giganta i efikasan kec ovde je vredan rizika.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 13:30
Hamburger - Bochum
ID: 3050

Hamburger je neporažen, ali u poslednja dva kola remizirao je sa St. Paulijem i Holštajnom i mnogo bi mu značilo da uspe da se vrati na pobednički kolosek. Bohum ume da bude nezgodan gost, ali ipak verujemo u keca, moguće je i GG3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.68)

tagovi

predlozzi i tipovanjaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara