Karim Benzema postiže gol (© Ruters)
Karim Benzema postiže gol (© Ruters)

PREDLOZZI i TIPOVANJA (nedelja): Dvojke na Mančester i Monako! Realu se sve otvorilo

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.05.21. | 11:17

Pročitajte nekoliko predloga za 5. decembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 13:30
Bochum - Jahn Regensburg
ID: 5579257

Iako je izgubio na gostovanju Darmštatu u prethodnom kolu, Bohum je zadržao lidersku poziciju. Međutim, ne sme sebi da dozvoli još neki kiks, a sve osim pobede nad Jan Regenzburgom bilo bi baš to. Njihovi dueli često su efikasni.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:00
Gil Vicente - Braga
ID: 5578778

Braga je znatno kvalitetnija, ali možda su domaći motivisaniji nego finalista Kupa. Ipak, iako je Žil Visente pre nešto manje od mesec dana dobio Benfiku na njenom Da Lušu, sada se ne usuđujemo da vam predložimo keca. Gađajte 2-3.


Ukupno golova

Tip: 2-3 (1.95)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 15:30
Eintr.Frankfurt - Mainz
ID: 5578523

Danac Bo Svenson debitovao je na klupi Majnca upravo protiv Ajntrahta, i to neuspešno (0:2). Nulfinferi su sada mnogo bolji - nisu izgubili prethodnih osam mečeva - ali crveno-crni žele u Ligu šampiona, odlični su domaćini i kec je realan. Pogotovo što ih je Borusija pobedom nad Lajpcigom pretekla na tabeli, pa se sad čeka odgovor ekipe iz Frankfurta.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 18:30
Villareal - Celta
ID: 5578545

Selta teško da može u Evropu, za razliku od Viljareala koji je u četvrtak igrao revanš polufinala LE sa Arsenalom i posle plasmana u finale, moraće da pronađe energiju koja bi mu omogućila pobedu. Dueli su im efikasni, što obećava i GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.15)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Juventus - Milan
ID: 5579272

Direktna borba za mesto u Ligi šampiona. Juve ima tri boda više i pobedom bi maltene napravio ključni korak u otpisivanju Rosonera. U Torinu je vezao trijumfe nad Napolijem, Đenovom i Parmom, te iako je svaki put primio po gol, u prednosti je nad posrnulim Milanom, koga je savladao osam puta uzastopno na svom terenu u borbi za bodove.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 17:05
Reims - Monaco
ID: 5578512

Rems ima čak 15 remija, a novi bi ga i matematički zadržao van plej-auta, mada je i ovako u "mirnim vodama". Monaku bi, opet, podela bodova bila ravna porazu i zapeće svim silama kako bi uzeo sva tri, pa birajte između dvojke i GG.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.45)
Za izbegavanje
ENGLESKA 1 | 17:30
West Ham - Everton
ID: 5578520

Čekićari su minulih sedmica zabeležili nekoliko lošijih partija, ali i protivnik je u poslednjih sedam kola ostvario samo jednu pobedu (uz tri remija). Nijedan ishod ne bi bio iznenađenje, međutim, blagu prednost ipak imaju domaći. Da li i ključnu?


Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 15:05
Aston Villa - Man.Utd.
ID: 5578495

Pristalice Crvenih đavola su nezadovoljne, ali ne nastupima ekipe, nego ponašanjem i odlukama vlasnika kluba. Prošlonedeljna dešavanja sigurno su uznemirila goste, no, ne toliko da bismo posumnjali u efikasnu dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.93)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Real Madrid - Sevilla
ID: 5578517

Ostala su dva boda u travi Nou Kampa, te ako Real dobije sve preostale duele odbraniće naslov prvaka Španije. Najteži ispit u toj misiji mu je prvi, protiv opasne Sevilje koja je do pre samo sedam dana pretila iz potaje, ali je porazom od Bilbaa sama sebi pucala u noge. Andalužani znaju da igraju na rezultat, predvodi ih Đulen Lopetegi, željan osvete Madriđanima za preranu smenu, međutim, sastav Zinedina Zidana posle eliminacije iz Lige šampiona nema kud, osim da – pobedi.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&1+I (2.4)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara