(©Reuters)
(©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Juventus naplaćuje milanski uspeh, derbi Holandije donosi neizvesnost

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.01.21. | 12:33

Pročitajte nekoliko predloga za 10. januar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Vredi probati
HOLANDIJA 1 | 14:30
VVV Venlo - Willem II
ID: 5311877

Duel dve ekipe u veoma lošoj formi ujedno predstavlja direktnu borbu za bodove koji bi mogli da znače i opstanak u eliti. Oba rivala za pobedu u šampionatu ne znaju od novembra, međutim remijem na svom terenu protiv Ajaksa u prethodnom kolu Viljem je nagovestio bolje dane te je blagi favorit pred važno gostovanje.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.4)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 15:00
Parma - Lazio
ID: 5311635

Lacio je u prethodnim kolima prilično oscilirao, ali je protiv Fjorentine pokazao kvalitet i ukoliko bude na nivou iz susreta u Rimu za očekivati je da dopiše nova tri boda na konto. Na ruku gostima ide i veoma loša forma Parme koja ne zna za pobedu poslednjih sedam kola, a u prethodna četiri susreta nije osvojila ni bod.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Valladolid - Valencia
ID: 5312608

Za razliku od Valensije kojoj je nedavni susret u Kupu poslužio da podigne samopouzdanje posle niza loših rezultata u Primeri, Valjadolid je Marbelju eliminisao uz znatno više muka nego što se očekivalo i tek u produžecima. Domaćin je u nešto boljoj formi trenutno, ali je izvesno da će nijanse odlučivati te ne bi bilo iznenađenje da se susret završi bez pobednika.


Konačan ishod

Tip: X (3.05)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Juventus - Sassuolo
ID: 5311622

Šampion Italije pobedom nad Milanom napravio je veoma važan korak u prvenstvenoj trci, a da bi pobeda u prestonici mode imala značaj neophodno je da nastave u istom ritmu i protiv Sasuola. Gosti su u prethodna dva međusobna duela ostali neporaženi, ali u poslednjih deset utakmica sa torinskim klubom osvojili su samo dva boda.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.42)
Fiksevi dana
BELGIJA 1 | 20:45
St.Truiden - Club Brugge
ID: 5312695

Klub Briž je porazom od Genta dozvolio pratiocima da mu se približe i ugroze čeonu poziciju, ali je već protiv Beršota potvrdio da se radilo samo o lošem danu. Ipak, pravi test za trenutnu formu šampiona Belgije biće današnje gostovanje rivalu koji je posle niza veoma loših rezultata vezao tri pobede.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)
Vredi probati
TURSKA 1 | 17:00
Hatayspor - Besiktas
ID: 5311839

Bešiktaš je u fenomenalnoj formi i trenutno izgleda nezadrživo. Istanbulski tim vezao je šest pobeda, a na poslednjih pet utakmica nije primio gol, te prilično razgoropađen dolazi u goste Hataju. Sa druge strane, i domaćin je u prethodnim susretima pokazao kvalitet, ali su i boljke isplivale na videlo u pirazima od Genčlerbirligija i Trabzona.


Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Za izbegavanje
HOLANDIJA 1 | 16:45
Ajax - PSV
ID: 5313622

Derbi Holandije uvek je predstavljao svojevrsnu poslasticu, ali i težak zadatak za tipovanje. Novi susret sa velikim rivalom Ajaks dočekuje kao favorit, međutim, PSV u Amsterdam stiže u neverovatnoj formi i sa osam pobeda u prethodnih devet susreta te nije najbolja odluka kladiti se protiv njih.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.77)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara