Hari Kejn (©Reuters)
Hari Kejn (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Murinjo i Klop nemaju pravo na grešku

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.03.21. | 10:48

Pročitajte nekoliko predloga za 7. mart

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 15:00
Liverpool - Fulham
ID: 5435539

Sedam utakmica zaredom aktuelni šampion ne zna za trijumf na svom stadionu. Enfild više nije tvrđava kakva je bila minule sezone, četa Jirgena Klopa ima velike probleme, ali se čini da je susret sa Fulamom prava prilika da Redsi prekinu seriju neuspeha u gradu Bitlsa. Fulam je posle pet utakmica bez poraza u minulom kolu poražen od Totenhema, iako je skupo prodao kožu protiv Pevaca. Zbog svega navedenog pobeda je za Klopa i njegove pulene imperativ.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.47)
Vredi probati
HOLANDIJA 1 | 16:45
Vitesse - AZ Alkmaar
ID: 5435636

AZ je u seriji od četiri vezana trijumfa i u Arnemu želi da učvrsti svoju poziciju u borbi za Ligu šampiona. Sastav iz Alkmara je bio prilično ubedljiv i u prvom delu sezone, kada je savladao Vitese na svom stadionu sa 3:1. Sedi na trećem mestu na tabeli sa četiri boda više od predstojećeg rivala, a može da se uzda i u svoju formu na gostovanjima, kako je vezao četiri pobede na strani i već sedam mečeva van svog stadiona ne zna za poraz.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)
Za izbegavanje
ITALIJA 1 | 15:00
Verona - Milan
ID: 5435677

Ukoliko Rosoneri žele da zadrže korak za Interom, moraće da slave u Veroni. Ipak, to neće biti nimalo jednostavno. Stefano Pioli ne može da računa na Benasera, Čalhanoglua, Ibrahimovića, Mandžukića i Rebića, pa će gostovanje ekipi Ivana Jurića biti komplikovan zadatak za sastav sa San Sira. Verona je vezala četiri meča bez poraza, uzela je i bod Juventusu na svom stadionu, pa će sasvim sigurno skupo prodati kožu protiv još jednog favorita. Čini se da je na Bentegodiju svaki ishod moguć, pa bi pametnije bilo zaobići ovu utakmicu.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.4)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 20:15
Tottenham - Crystal Pal.
ID: 5435541

Posle serije loših rezultata u Premijer ligi pred Murinjovom ekipom se našao dobar raspored za povratak na pobedničke staze. Dva od tri rivala koja je morao da dobije je i uspeo da savlada, sledeći je Palas. Na poslednja dva londonska derbija između ovih ekipa nije bilo pobednika, ali su Sparsi pred današnji sa velikim razlogom favoriti. Geret Bejl i Dele Ali su se konačno razigrali, Orlovi su sa druge strane upisali tek jedan trijumf na poslednjih pet mečeva i imaju velikih problema sa povredama. Sve osim "keca" na Vajt Hart Lejnu predstavljalo bi veliko iznenađenje.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.52)
Fiksevi dana
HRVATSKA 1 | 17:30
Dinamo Z. - Rijeka
ID: 5435653

Rijeka je uspela da dobije tri od poslednjih pet susret sa Modrima, ali je vreme da Zagrepčani dođu do trijumfa u jednom od derbija hrvatskog fudbala. Ekipa Zorana Mamića je u seriji od sedam pobeda, na Maksimiru ima pet vezanih trijumfa, dok je Rijeka na poslednjih šest mečeva slavila samo jednom. Sve ukazuje na pobedu Dinama, koji bi sa tri boda mogao da se odlepi na vrhu tabele.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Vredi probati
BELGIJA 1 | 13:30
Moeskroen - Standard
ID: 5435474

Domaćin je u seriji od sedam mečeva bez trijumfa, dok je Standard u minulom kolu iznenadio lidera na tabeli Klub Briž. Sastav iz Liježa tako osokoljen velikom pobedom dolazi u Muskron i teško da će dozvoliti rivalu da popravi svoju poziciju u borbi za opstanak. Muskron je u prvom delu sezone slavio na stadionu Standarda, pa gosti imaju i motiv više.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.1)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 17:00
Galatasaray - Sivasspor
ID: 5436062

Bešiktaš je sinoć izbio na čelo lige i ima tri boda više od ekipe Fatiha Terima. Galata nema pravo na kiks posle neočekivanog poraza od Ankare u minulom kolu. Pobeda je imperativ, a u poslednjih 12 utakmica na Turk Telekom stadionu samo tri puta nije slavila (jedan poraz i dva remija). Sivas je bez pobede na gostovanju protiv sastava iz Istanbula još od 2012. godine, a i prvi ovosezonski duel ovih ekipa pripao je Terimovoj četi.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 15:00
Fiorentina - Parma
ID: 5435676

Ekipa iz Firence nije u sjajnoj formi, ali u neuporedivo boljoj narednog protivnika. Parma je poslednji trijumf ostvarila 30. novembra prošle godine, kada je bila bolja od Đenove u okviru devetog kola Serije A. Na poslednjih šest utakmica kod kuće Prandelijeva ekipa je doživela poraze od Intera i Rome, ali je zato savladala Speciju, Krotone i Kaljari i tako dokazala da ume da opravda ulogu favorita na Artemio Franki stadionu. Čini se da je susret sa Mlekadžijama idealna prilika za Fiorentinu da se dodatno udalji od opasne zone.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara