PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Na Sent Merisu golovi u obe mreže, za Barsu je samo trijumf opcija

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.11.20. | 12:15

Pročitajte nekoliko predloga za 29. novembar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Vredi probati
ENGLESKA 1 | 17:30
Chelsea - Tottenham
ID: 5234963

I Čelsi i Totenhem pucaju od samopouzdanja, a trijumf u gradskom derbiju odveo bi ih na čelo tabele. Čelsi je u seriji od šest pobeda na dva fronta, a Totenhem je slavio u prethodnih pet utakmica. Plavci su izašli kao pobednici iz prethodna tri premijerligaška okršaja i svaki put su postigli tačno dva gola.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (2.7)
Za izbegavanje
ITALIJA 1 | 20:45
Napoli - Roma
ID: 5235187

Roma je u boljoj formi od Napolitanaca koji su skrhani zbog smrti Dijega Armanda Maradone, ali upravo to može biti mač sa dve oštrice. Naizmenično Rimljani i Napolitanci slave u međusobnim okršajima koji obiluju golovima sa obe strane. Napoli je izašao kao pobednik iz poslednjeg okršaja na San Paolu, možda je sada došao red na Romu?



Mozzart kombinazzije

Tip: 2& 2+ (4.1)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 15:00
Southampton - Man.Utd.
ID: 5234964

Za Mančester Junajted je igranje na Teatru snova postalo teže od gostovanja. Crveni đavoli snalaze se bolje na strani i na talasu dobrih rezultata doputovali su na jug Engleske. Čak četiri od pet poslednjih duela dva tima završena su bez pobednika i tradicionalno obe ekipe tresu mrežu bilo da se igra na Sent Merisu ili Old Trafordu.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.67)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 14:30
Rubin - CSKA
ID: 5235173

CSKA bi mogao da bude zadovoljan i sa bodom pošto ga vodi na čelo tabele, ali je trijumf najbolji način da se preuzme štafeta i brzopotezno zaboravi loš nastup u Ligi Evrope. Rubin igra promenljivo i domaći teren im nije neka naročita prednost. Prosipali su bodove kod kuće i to ih je svrstalo među timove sa sredine tabele. Na prošlogodišnjem gostovanju u Kazanju slavio je CSKA minimalcem, ali nije to mesto gde se lako dolazi do celoga plena.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 15:00
Milan - Fiorentina
ID: 5235170

Posle dugo vremena Milan se nalazi na čeonoj poziciji Serije A. Rosoneri su fantastično otvorili prvenstvo, a najzaslužniji za odlična izdanja i lidersku poziciju je Zlatan Ibrahimović koji proživljava drugu mladost. Ipak, Milan neće moći da se osloni na najboljeg strelca za duel sa Fjorentinom koja igra toplo-hladno. Minule sezone tim iz Firence ostao je neporažen protiv Milana, a u prvom susretu je ubedljivo slavio (3:1).



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.78)
Fiksevi dana
HOLANDIJA 1 | 20:00
PSV - Sparta
ID: 5235448

Nema PSV više prava na kiks jer mu Ajaks već beži sedam bodova. Novi neuspeh odaljio bi tim iz Ajndhovena od borbe za naslov prvaka. Sparta se raspucala u prethodna dva kola, nabila je gol razliku i isplivala sa dna, ali tradicionalno ne uspeva da parira PSV-u koji je bio uspešan u tri od četiri poslednja duela.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 14:00
Barcelona - Osasuna
ID: 5235800

Godinama je Osasuna jedan od omiljenih rivala Barseloni. Neretko je Blaugrana do vrha umela da napuni mrežu tima iz Pamplone i u potpunosti ga ponizi. Odjekivalo je u ušima Osasune 8:0 i 7:0 nekoliko puta, i može se reći da Osasuna stiže u pravi čas na Kamp Nou. Posrnula Barselona pokušaće da se vrati na pobednički kolosek i konačno krene ka gornjoj polovini tabele.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.58)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Sociedad - Villareal
ID: 5235780

Briljira Sosijedad ove sezone i na liderskoj poziciji dočekuje Žutu podmornicu. La Real je sa 21 postignutim golom najefikasniji tim Primere, a ima i jednu od čvršćih odbrana. Niko se u San Sebastijanu nije naigrao u tekućoj sezoni. Tek nešto slabiji utisak ostavio je Viljareal koji se visoko kotira na tabeli (3. mesto), pa će duel ova dva tima biti derbi 10. runde Primere. U okršajima Sosijedada i Viljareala samo X nije opcija.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara