Barela i Leao (© Reuters)
Barela i Leao (© Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Ovo je dan za dvojke – Siti, Inter, Benfika, Lester...

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.02.21. | 11:11

Pročitajte nekoliko predloga za 21. februar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Za izbegavanje
NEMAČKA 1 | 15:30
Hertha - RB Leipzig
ID: 5402451

Bajern je poražen u Frankfurtu, RB Lajpcig ima šansu da mu priđe samo na dva koraka, ali pitanje je koliko se Naglesmanov tim oporavio od duela sa Liverpulom (0:2). Osim toga, ove godine je već pokazao slabosti na gostovanjima (2:2 sa Volfzburgom, 1:2 u Majncu), pa je možda bolje zaobići duel u Berlinu.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.77)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 17:30
Arsenal - Man.City
ID: 5402045

Dugačka serija Mančester Sitija trebalo bi da se nastavi na Emiratima. Gvardiolin tim vezao je 17 pobeda u svim takimičenjima, stekao deset bodova više od gradskog rivala Junajteda, igra sigurno i favorit je protiv neubedljivih Tobdžija, koje su slavile tek jednom na minulih pet susreta. Građani su u oktobru dobili prvenstveni duel 1:0, u decembru slavili i u Liga kupu 4:1...


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Fiksevi dana
PORTUGALIJA 1 | 21:15
Farense - Benfica
ID: 5401594

Neprepoznatljiva je Benfika ove sezone. Već zaostaje 14 bodova za Sportingom, gleda u leđa i Portu i Bragu, ali jednom i njoj mora da krene kako bi se dokopala mesta koje vodi u Ligu šampiona. Tačno je da je salvila samo jednom u poslednjih šest kola, međutim, Farense se bori za opstanak, a Orlovi su ga tukli triput uzastopno. Mogli bi i četvrti?


Konačan ishod

Tip: 2 (1.4)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 18:00
Atalanta - Napoli
ID: 5402437

Po bodovima su poravnati, ali po utisku Atalanta je bliža pobedi. Jer, hvata zalet, povremeno podseti na Deu iz prošle sezone, sve je efikasnija, dok se Napoli muči, što se videlo i na gostovanju Granadi, kad nije dao gol, a primio je dva u razmaku od tri minuta. Pre dve sedmice Atalanta je na istom mestu savladala Gatuzov sastav 3:1 u polufinalu Kupa Italije, a sa dva razlike (2:0) dobila je u prethodni prvenstveni duel u Bergamu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.97)
Fiksevi dana
ŠKOTSKA 1 | 16:00
Rangers - Dundee Utd.
ID: 5402369

Rendžers je ekipa koju bi trebalo ispoštovati. Kad se čini da je slomljena, nađe način da se izvuče. U četvrtak je gubila u Antverpenu do pred kraj, pa savladala Belgijance u prvom susretu nokaut faze Lige Evrope, u prvenstvu Škotske je ubedljivi lider, u sezoni je pretrpela samo jedan poraz (od Sent Mirena u Liga kupu), a u seriji je od 14 ligaških slavlja na Ajbroksu. Na njima je primila samo jedan jedini gol.


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (1.55)
Vredi probati
HOLANDIJA 1 | 16:45
PSV - Vitesse
ID: 5402483

Potencijalno iznenađenje. Ne samo zbog toga što je Vitese pri vrhu tabele i kandidat za evropska takmičenja, već što je PSV ranjih u poslednje vreme. Najpre ga je iz Kupa Holandije izbacio Ajaks, pa je odigrao samo 2:2 sa Den Hagom, na kraju poražen u Atini u Ligi Evrope... Na sve to valja znati da ga je Vitese savladao u prvom delu sezone u Arnemu.


Dupla šansa

Tip: X2 (2.11)
Vredi probati
TURSKA 1 | 17:00
Fenerbahce - Goztepe
ID: 5401676

Galatasaraj je savladao Alanju u gostima, Fener ima priliku da se slavljem na domaćem terenu poravna sa gradskim rivalom na čelu tabele. Baš od Galate je pretrpeo jedini poraz kod kuće u poslednjih pet utakmica, a podatak da je pre toga četiri puta slavio „iz keca“ navodi na zaključak da obično pitanje pobednika rešava u prvom poluvremenu.


Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (2.35)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 15:00
Milan - Inter
ID: 5402462

Prethodni ligaški derbi dočekao je kao favorit i potcenio gradskog rivala, koji ga je dobio. No, Inter je lider Serije A, spojio je tri pobede, u ovom trenutku izgleda uverljivije, a valja podsetiti da je nedavno dobio Milana u Kupu Italije. Pritom, slavio je na prethodna dva meča za bodove na kojima su Rosoneri bili nominalni domaćini.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 15:00
Aston Villa - Leicester
ID: 5402042

Sredinom novembra Lester je pretrpeo poraz od Liverpula i otad ga niko nije savladao u gostima. Dobio je četiri i remizirao na tri meča, stabilan je, konkurent za Ligu šampiona, ali je od dvojke sigurnija dupla šansa, jer je Aston Vila opasna u Birmingemu. Na poslednjih pet duela kod kuće osvojila je deset bodova.


Dupla šansa

Tip: X2 (1.36)

tagovi

bet analizasportsko klađenjepredlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara