Aksel Vicel (Dortmund) i Sebastijan Vasilijadis (Paderborn)
Aksel Vicel (Dortmund) i Sebastijan Vasilijadis (Paderborn)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Paderborn je "sitna riba" za Milionere

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.05.20. | 11:31

Pročitajte nekoliko predloga za 31. maj...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 13:30
Dinamo Dresden - Stuttgart
ID: 4877263

Fudbaleri Dinama morali su u dodatni karantin zbog koronavirusa, te im je ovo prvi meč u nastavku šampionata. Veliko je pitanje u kakvoj su formi žuto-crni iz Drezdena, a pošto je Štutgart kvalitetniji, iako je do pobede nad HSV-om imao problematične rezultate biramo dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.45)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 13:30
Hamburger - Wehen
ID: 4877118

Vehen je odmah posle pauze iznenadio ekipu Štutgarta, ali potom je doživeo poraze u okršajima sa Hajdenhajmom i Sandhauzenom. Hamburger nije delovao preterano ubedljivo prethodnih nedelja (dva remija i poraz), međutim, njegov kvalitet morao bi da donese keca, možda uz 3+.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.38)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 18:00
Paderborn - Dortmund
ID: 4877462

Dortmund je razočarao u Klasikeru, pogotovu u drugom poluvremenu. Zato ima obavezu da na Benteler-Areni potvrdi da je u pitanju bio samo loš dan, te se Paderbornu loše piše, uprkos izostanku mlade zvezde gostiju Erlinga Holanda koji se lakše povredio. Dvojku će ispratiti 3+.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.35)
Vredi probati
ČEŠKA 1 | 18:00
Karvina - Sparta Praha
ID: 4877272

Posrnula Sparta želi da se domogne Top šest grupe, a kako se pokazala u sredu protiv Plzenja moraće mnogo više da se potrudi. Karvina je klub koji joj je retko pravio ozbiljnije nevolje, tako da je dvojka realna, no ako sumnjate u goste probajte GG, kvote su veoma slične.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Vredi probati
BELORUSIJA 1 | 15:00
Energetik BGU - Vitebsk
ID: 4877539

Energetik-BGU neočekivano zauzima drugu poziciju na tabeli, sa samo jednim bodom manje od BATE-a koji takođe igra danas i favorit je protiv Isloča. Domaći su nanizali četiri pobede, sve uz 2-3 gola, što ove sezone najčešće dolazi na njihovim mečevima, i smeši im se još jedna.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.05)
Vredi probati
POLJSKA 1 | 15:00
Cracovia K. - Jagiellonia
ID: 4877171

Iza Krakovije su četiri vezana poraza, ali i dva meseca za pregrupisanje i pripremu potere za "kolovođama". Jagjelonija generalno ne leži Prugastima, ali gostovanja su joj postala priličan problem (osvojila je četiri boda od početka oktobra) i kec je prvi, a VG 2 drugi tip.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 15:30
M' gladbach - Union Berlin
ID: 4877440

Ždrepci ne igraju u skladu sa ambicijama, međutim, Unionova izdanja su još slabija i domaći bi to morali da iskoriste da trijumfuju i tako se vrate na četvrto mesto. Ukoliko vas "suv" kec ne zadovoljava kvotu poboljšajte kombinovanjem sa dosta pogodaka, što je i naš izbor.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.95)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara