Detalj sa utakmice Milan - Juventus (Reuters)
Detalj sa utakmice Milan - Juventus (Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Rizičan sudar velikana na Apeninima

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.10.23. | 11:16

Pročitajte nekoliko predloga za 22. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 17:05
Monaco - Metz
ID: 7596869

Jesu ga PSŽ i Nica ovog vikenda preskočili, ali Monako vreba povratak na lidersku poziciju Lige 1. Postizao je klub iz Kneževine po tri gola na prethodna dva meča i ima epitet tima sa najviše postignutih golova u francuskoj eliti. Za to vreme, Mec kuburi samo jednu poziciju iznad zone ispadanja i vezao je tri poraza.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 18:00
Vojvodina - Radnik Surdulica
ID: 7597055

Počeo je Radnik sezonu sa četiri boda iz prve dve utakmice, a onda na osam uzastopnih mečeva nije slavio i postigao je samo četiri gola. Vojvodina jeste poražena od Novog Pazara u prošlom kolu, ali je povratak na Karađorđe idealna prilika za popravni. Na poslednja četiri meča u Novom Sadu Stara Dama je upisala isto toliko pobeda i svaki put postigla bar dva gola.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 18:00
Fenerbahce - Hatayspor
ID: 7597053

Nezaustavljiva je Fenerbahčeova četa od starta sezone u turskom šampionatu. Osam utakmica je odigrala, osam puta pobedila uz gol razliku 20:3. Htaj jeste rival za respekt, jedan od tri neporažena kluba turske elite od starta sezone, ali teško da ima snagu da se nosi sa Tadićem i saigračima. Fener je dobio poslednjih pet međusobnih duela, od čega na minula tri nije primio gol od Hataja.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-6 (1.45)
Fiksevi dana
MAĐARSKA 1 | 17:45
Diosgyor - Ferencvaros
ID: 7597788

Dejan Stanković još ne zna za poraz od dolaska u Ferencvaroš i deluje da će tako ostati i nakon gostovanja Diošđeru. Od preuzimanja kormila, pet ligaških pobeda vezao je srpski trener pre nego što ga je, neposredno pre reprezentativne pauze Debrecin zaustavio iako je imao dva gola zaosatka. Ako Fradijev napad, najbolji u ligi bude bio na visini zadatka, neće biti problema.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Barcelona - Ath.Bilbao
ID: 7597090

Real je juče kiksnuon i Barseloni se otvorila prilika da priđe najvećem rivalu i lideru Primere na samo bod zaostatka. Igraju Katalonci ove sezone lude utakmice sa velikim brojem pogodaka, povremeno im škripi u odbrani, ali u poslednje vreme navikli su da pobeđuju Bilbao. Vezali su tri trijumfa u međusobnih okršajima od čega su dva bila rezultatom 4:0.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (2.4)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 16:15
Girona - Almeria
ID: 7596881

Navikla nas je Đirona ove sezone na lepršav, napadački fudbal i sjajne rezultate. Ubedljiv poraz od Real Madrida je nije demoralisao, već se momentalno vratila na pobedički kolosek protiv Kadiza i sada protiv Almerije želi uspostavljanje nove serije. Izraziti je favorit protiv poslednjeplasirang tima Primere koji još nema pobedu. Poslednji put kada su se ovi timovi sastali Đirona je slavila sa 6:1.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.78)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 17:30
Aston Villa - West Ham
ID: 7596994

Tri utakmice je ove sezone u Premijer ligi odigrala kod kuće i sve tri je dobila – ubedljivo. Razmontirala je Brajton sa 6:1, pre toga tukla Kristal Palas sa 3:1, a Everton sa 4:0 za ukupnu gol razliku 13:2. Činjenica, nije pobedila Vest Hem od 2015. godine na deset vezanih utakmica, ali Emerijev tim izgleda sjajno ove sezone i slovi za jedan od najubitačnijih napada lige.


Konačan ishod

Tip: 1 (2)
Za izbegavanje
ITALIJA 1 | 20:45
Milan - Juventus
ID: 7596876

Milan ređa pobede u Seriji A, ali mu je igra daleko od ubedljive, Juventus funkcioniše po principu toplo hladno, ali je i dalje pri vrhu tabele. Oporavljeni Dušan Vlahović napada Rosonere koji će među stativama silom prilika imati tek trećeg golmana Antonija Mirantea. Stara Dama nije pobedila Rosonere na pet uzastopnih utakmica, a poslednja dva međusobna susreta okončana su pobedama velikana sa San Sira.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)

tagovi

predlozzi i tipovanjapredlozzi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara