PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Ukrajinci su fiks dana, Španija, Švajcarska i Engleska dobijaju uz golove

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.03.21. | 09:46

Pročitajte nekoliko predloga za 28. mart

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 20:45
Switzerland - Lithuania
ID: 6783

Švajcarci su jesenas kao domaćini igrali sa jakim protivnicima i bili su solidni (izgubili su samo prijateljski meč od Hrvatske, remizirali sa Nemačkom i Španijom, a pobedili Ukrajinu). Litvanci su bez izgleda, primiće bar tri gola. Velika je razlika u kvalitetu.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3-5 (1.7)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 20:45
Israel - Scotland
ID: 5486918

San Izraelaca o plasmanu na EP jesenas su raspršili upravo Škoti (potom su to učinili i Orlovima), i to na penale, posle 0:0 u 120 minuta igre. Želja za revanšom nije sporna, ali kec je na predugom štapu, pokušajte sa malo golova. Možda bude samo jedan.


Ukupno golova

Tip: 0-1 (2.6)
Za izbegavanje
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 18:00
Armenia - Iceland
ID: 6780

Island kao da je upao u "crnu rupu". U ekipi koja je bila hit prethodnog EP i na Mundijalu u Rusiji otkinula bod Argentini ostalo je malo žara i ovde ne vidimo dvojku, mada Jermenija nije strah i trepet. Tipovi su KIXVPPX i 1X&0-3.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.4)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 20:45
Ukraine - Finland
ID: 6784

Remi na gostovanju svetskom šampionu je ogroman podstrek za Andreja Ševčenka i njegove momke. Finska nije naivna - uostalom, jesenas je šokirala upravo Galske petlove u Sen-Deniju - ali prednost ipak ima Ukrajina. Posebno što su Ukrajinci u dobrom momentu. Kec ne bi smeo da dođe u pitanje.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 18:00
Georgia - Spain
ID: 6777

Luis Enrike i njegova Furija prethodnu godinu okončali su u skladu sa nadimkom - "gaženjem" Nemačke sa 6:0. Selektor gostiju pozvao je za ove kvalifikacije nekoliko novih imena (recimo Barsinog Pedrija), a ovde je dvojka sigurica. Posebno što si Španci pali na prvoj prepreci i dozvolili da izgube dva boda na svom terenu na početku kvalifikacija. Trebalo bi da dođe i 3+


Mozzart kombinazzije

Tip: 2&3+ (1.88)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 15:00
Kazakhstan - France
ID: 6776

Francuzi su u sredu olako ušli u meč sa Ukrajinom koju su u oktobru deklasirali sa 7:1 i to im se obilo o glavu jer su ostvarili "mršavih" 1:1. Nema sumnje da su dobro naučili lekciju i Kazahstanu se loše piše, dvojka dolazi uz 3+.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2-2&3-5 (2.1)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA SP EVROPA | 18:00
Albania - England
ID: 6779

Englezi su dobili sva četiri prethodna meča sa Albancima u okviru mundijalskih kvalifikacija, pa iako su crveno-crni poslednjih godina načinili ogroman kvalitativni pomak dvojka u Tirani se podrazumeva. Kombinujte je sa 2-4 gola.


Mozzart kombinazzije

Tip: 2-2&3-5 (2.6)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara