Serlot na prvom susretu sa Špancima (© AFP)
Serlot na prvom susretu sa Špancima (© AFP)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Verujte norveškoj ofanzivi

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.10.23. | 11:43

Pročitajte nekoliko predloga za 15. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA EP | 20:45
Romania - Andorra
ID: 7579298

Ozbiljan propust zabeležila je Rumunija u četvrtak u Budimpešti, kad je odigrala samo 0:0 sa Belorusijom, umesto da izbije na čelo tabele, sad strepi. Andoru jeste dobila u gostima 2:0 i morala bi još jednom u Bukureštu, ako misli da ostane u trci za EURO.



Poluvreme - Kraj

Tip: 1-1 (1.37)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA EP | 18:00
Switzerland - Belarus
ID: 7579576

Odmorni su Švajcarci, jer je derbi meč sa Izraelom odložen za novembar. A u sjajnom su napadačkom raspoloženju, jer redovno postižu golove, protiv Belorusije u uvodnom kolu čak pet i to u Novom Sadu. Zato se čini da problema na stadionu Sent Galena ne bi smelo da bude.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2-4 (1.62)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA EP | 15:00
Georgia - Cyprus
ID: 7579595

U prva dva kola osvojila je četiri boda, u naredna tri pretrpela poraze, ali sa Gruzija ne bi smela da ima problema sa Kiprom, jer u Tbilisi stiže najslabija reprezentacija u Grupi A, koja je primila 21 gol na šest utakmica. Zato je kec izvestan.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.32)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA EP | 20:45
Norway - Spain
ID: 7579580

Škotska se izdvojila kao lider, Španija je prati, ima i utakmicu manje od Ostrvljana, a jednu više od Norvežana, ali u Oslu Skandinavci uglavnom deluju dobro. Na kraju krajeva, imaju generaciju sastavljenu od Halanda, Edegora, Serlota... Crvena furija se uzda u povoljniji raspored, ali ako negde vredi pokušati to je kec na Uleval stadionu.



Konačan ishod

Tip: 1 (3.8)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA EP | 20:45
Wales - Croatia
ID: 7579585


Svaki put kad je u problemu, Hrvatska uzvrati snažno. Tako je bilo u Kataru, kad se nije očekivalo da će ponoviti uspeh iz Rusije, a završila je treća; tako je bilo na startu kvalifikacija kad je posle kiksa sa Velsom otišla u Tursku i dobila; tako bi moglo da bude i u Kardifu samo tri dana posle poraza u Osijeku...



Konačan ishod

Tip: 2 (2)
Vredi probati
ARGENTINA - KUP | 02:10
Talleres - Boca Juniors
ID: 7585004

Možda je vreme da argentinski velikan počne da se diže. Proslavio je plasman u finale Kopa Libertadores, potom izgubio u prvenstvu od Belgrana, iako je postigao tri gola, a u kupu mu je rival nepredvidivi Taljeres. Prethodne četiri utakmice Boka nije dobila u Kordobi, valjda je red da slavi.



Tim 2 daje gol

Tip: 2+ (2.7)
Za izbegavanje
SRBIJA 2 MozzartBet Prva Liga | 18:00
Metalac - Jedinstvo Ub
ID: 7582738

Ni promena trenera nije pomogla Metalcu da se stabilizuje. Umesto Vladice Petrovića stigao je Miloš Obradović, koji će danas na megdan svojim Ubljanima, jer je od oktobra 2020. do sredine avgusta ove godine bio baš na klupi Jedinstva. Ovakve utakmice umeju da budu baš zahtevne za prognozu, zato je bolje potražiti sreću na drugim parovima.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.2)

tagovi

predlozzipredlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara