Slavlje fudbalera Đonbuka
Slavlje fudbalera Đonbuka

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Đonbuk pobedom započinje odbranu titule

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.05.20. | 10:54

Pročitajte nekoliko predloga za 8. maj...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
TURKMENISTAN 1 | 15:00
K.Asgabat - Merw
ID: 4836848


Posle sasvim solidnog početka šampionata (dve pobede i dva remija) domaći su vezali dva neuspeha - istina, nastavili su sa tvrdim partijama. Gosti su trijumfom nad Nebičijem u prošlom kolu prekinuli seriju od četiri poraza, ali to nije dovoljno za dvojku. Opredelite se za 0-2.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.62)
Fiksevi dana
JUŽNA KOREJA 1 | 12:00
Jeonbuk M. - Suwon Bluewings
ID: 4836870


Trostruki uzastopni prvak Južne Koreje ulazi u odbranu trofeja utakmicom sa ekipom koja može da se pohvali uspesima, ne samo na domaćem planu, nego i u Azijskoj ligi šampiona, ali koju poslednjih godina gotovo redovno dobija kod kuće. Kec je realan, međutim, sumnjamo u goleadu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Fiksevi dana
JUŽNA KOREJA 1 | 07:00
Ulsan - Sangju
ID: 4836751

Ulsan je prošle sezone bio glavni rival Đonbuku u borbi za titulu, ali je na kraju morao da se zadovolji drugom pozicijom. U pitanju je vrlo dobra ekipa koja ne bi trebalo da ima većih problema sa vojnim klubom za koji, zbog njegove prirode, igraju samo korejski fudbaleri.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.6)
Fiksevi dana
BELORUSIJA - LIGA REZERVI | 13:00
Neman II - Ruh Brest II
ID: 4836860

Rivali su u sličnim formama, zbog čega nijedan ishod ne bi bio preveliko iznenađenje. Ipak, Neman je pred svojim navijačima vezao pet pobeda, računajući i kraj prošle sezone, dok rezerve Ruha imaju polovičan učinak na strani, te nam se kec ipak nameće kao najizglednija opcija.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)
Vredi probati
BELORUSIJA 1 | 16:00
Slutsk - Energetik BGU
ID: 4836923

Sluck i dalje igra odlično. Budimo iskreni, nismo očekivali da će ova ekipa uspeti da zadrži prvo mesto na tabeli posle prošlonedeljnog gostovanja Dinamu iz Minska, ali nas je demantovala (1:2). Energetik ima četiri boda manje i mogao bi da bude nezgodan, no naš izbor je kec.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.5)
Vredi probati
BELORUSIJA 1 | 18:00
Gorodeya - Minsk
ID: 4836924


Kec na njihovom međusobnom okršaju nije zabeležen već četiri godine, a ukupno gledano Minsk ima mnogo bolji bilans, zbog čega ćemo se usuditi da vam preporučimo da tipujete na njega. Poslednjih sezona njihovi susreti su efikasni, pa ako ne verujete u dvojku probajte sa GG3+.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.55)
Vredi probati
NEMAČKA 1 - SIMULACIJA | 20:30
Hoffenheim (SIM) - Union Berlin (SIM)
ID: 4836590

Nemci ne vole Hofenhajm zbog novca, kažu da je veštačka tvorevina novčanika milijardera Ditmara Hopa. Union, opet, vole, takođe zbog novca - preciznije, njegovog nedostatka. Ove činjenice ne utiču na našu bazu podataka, koja obe ekipe često “časti” sa GG3+. Poslušajte je…


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara