Aleksis Salemakers i Mišel Ebišer (Bolonja)
Aleksis Salemakers i Mišel Ebišer (Bolonja)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Bolonja sjajnu sezonu kruniše pobedom

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.05.24. | 11:47

Pročitajte nekoliko predloga za 24. maj…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Girona - Granada
ID: 8124004


Granada se ekspresno vraća u Segundu i njeni fudbaleri jedva čekaju kraj sezone. Za razliku od njih, Đirona iza sebe ima istorijski nastup, krunisan plasmanom u Ligu šampiona i nastojaće da počasti navijače ubedljivom pobedom, zbog čega vam preporučujemo kombinaciju keca i 3+.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1&3+ (1.42)
Fiksevi dana
TURSKA 1 | 19:00
Alanyaspor - Antalya
ID: 8124233

Domaći već više od mesec dana ne znaju za poraz, međutim, problem je što su vezali tri remija uz malo pogodaka, zbog čega ne smemo da ih nazovemo apsolutnim favoritima. Naravno, kec jeste realan, no ukoliko niste baš sigurni preporučujemo vam da tipujete na malo pogodaka.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)
Fiksevi dana
REP. IRSKA 1 | 20:45
Derry City - Sligo
ID: 8124129


Deri se bori za prvo mesto sa Šelburnom, ali u poslednje vreme pruža vrlo promenljive partije. Gosti su malo iznad zone ispadanja, s tim da povremeno umeju da iznenade. Ipak, sada ne očekujemo nikakve šokove. Domaći su mnogo bliži slavlju, možete da probate i kombinaciju 1&3+.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.42)
Vredi probati
RUMUNIJA 1 - PLAY OUT | 19:00
Dacia Mioveni - Botosani
ID: 8123896


Domaći se bore za plasman u elitu, a njihovi rivali da u istoj opstanu. Prvi duel pripao je Botošaniju, međutim, njegova prednost nije takva da bi mogao da se opusti (1:0). Usudićemo se da mu poklonimo poverenje i na ovoj utakmici, ali ukoliko se dvoumite tu vam je 0-2.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.9)
Vredi probati
ITALIJA 1 | 20:45
Genoa - Bologna
ID: 8123999


Đenovi utakmica ništa ne znači. S druge strane, Bolonja želi da zadrži treće mesto na tabeli, a kako je igrala cele sezone apsolutno ga je zaslužila. Domaći su poslednjih godina imali nešto bolji bilans, ali sada očekujemo trijumf gostiju. Ako sumnjate, opredelite se za GG3+.


 



Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Vredi probati
REP. IRSKA 1 | 20:45
Bohemians D. - St.Patrick's
ID: 8124158


Bohemijans je u poslednjih mesec dana osovojio četiri boda, ali opet bolje stoji nego gradski rival. Sveci četiri kola ne znaju za trijumf i sigurni smo da će tako ostati i posle večerašnjeg okršaja. Usudićemo se da predložimo keca, a njihovi poslednji susreti bili su tvrdi.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.6)
Vredi probati
REP. IRSKA 2 | 20:45
Wexford - Bray
ID: 8123890


 


Domaći imaju četiri boda više nego protivnik, međutim, spadaju među ekipe koje su nezgodne za tipovanje pošto su skloni nerešenim rezultatima. Ipak, loša forma Breja i posebno igre koje pruža na strani malo nam olakšavaju posao. Tipujte na keca, bilo bi čudo da omanete.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.3)
Za izbegavanje
REP. IRSKA 1 | 20:45
Galway - Dundalk
ID: 8124140


 Svesni smo da je gostujuća ekipa zakucana za dno tabele, kao i toga da Golvej ima duplo više bodova, ali ipak se radi o timu koji je ne tako davno osvajao trofeje i u šampionatu i u Kupu. Zbog toga zaziremo od bilo kog ishoda na ovoj utakmici. Najbolje je da ih preskočite.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara